Nieuws

Seniorkeurmerk bij Van der Borden

ARCHIEF: Woensdag 13 mei 2009 Anita Paul is al bijna 8 jaar als makelaar/taxateur werkzaam bij Van der Borden Makelaardij. Sinds enige tijd heeft zij zich gespecialiseerd op de seniorenwoningmarkt en mag zij zich mei 2009 ook seniorkeurmakelaar noemen.

Nederland vergrijsd en dit is ook duidelijk te merken in de regio Noord Kennemerland. De senioren van nu willen graag blijven wonen in hun vertrouwde omgeving. Verhuizen van een eengezinswoning naar een appartement is voor velen een grote stap. Als die stap gemaakt wordt wil je dat het appartement levensloopbestendig is en dat je niet nog een keer moet verhuizen. Het is dus belangrijk om een goede keuze te maken bij de aankoop van een appartement die tot doel heeft levensloopbestendig te zijn. Hiervoor is een gespecialiseerde makelaar nodig die u goed kan adviseren. Met andere woorden, brede deuren en een drempelvrije woning zijn niet genoeg. Mocht u slecht ter been worden of meer zorg nodig hebben dan is het wel zo prettig dat u in uw eigen woning kunt blijven wonen.

Anita Paul bekijkt samen met u uw woonwensen. Wilt u blijven wonen in uw huidige woning dan wordt er gekeken hoe uw woning levensloopbestendig gemaakt kan worden. Dat betekent het aanbrengen van aanpassingen in uw huidige woning, zodat u voorzien van alle gemak tot op zeer hoge leeftijd veilig zelfstandig kunt blijven wonen.

Wilt u liever verhuizen naar een senioren appartement dan gaan wij samen met u op zoek naar de juiste woning en verkopen wij indien gewenst uw huidige woning. Wij bieden u alle reguliere makelaars diensten. Dit alles om het voor u allemaal wat gemakkelijker te maken. Anita Paul is aangesloten bij de NVM als woningmakelaar en seniorkeurmakelaar en voert het daarbij behorende keurmerk. Tevens is Anita Paul een goede partij geworden voor projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en anderen die zich bezighouden met nieuwbouw.

Meer informatie over Anita Paul via de website www.vanderborden.nl, email apaul@vanderborden.nl en telefoonnumer 072-5141000.

Woensdag 13 mei 2009 − bron: Van der Borden Makelaardij

2023-02-06 Theater De Beun heeft het moeilijk.
2023-02-06 Het winkelpand aan de Westerweg blijft toch staan.
2023-02-06 Weekaanbieding Uw Slager Heiloo-Egmond
2023-02-04 Fietsster gewond bij aanrijding
2023-02-02 De verbouwing van de muziekschool in Heiloo valt zes ton duurder uit.
2023-02-02 De klok van de Witte Kerk was stuk: klepel gebroken.
2023-02-01 De tweede sporthal op Het Vennewater in Heiloo wordt anderhalf miljoen duurder.
2023-01-27 Subsidie energiebesparing bestaande woningen verlengd
2023-01-26 Klok Witte Kerk doet het weer

Meer nieuws met van der borden