Nieuws

Fanfare Showband tussen de treinen

ARCHIEF: Vrijdag 22 mei 2009 Afgelopen 16 mei speelde de Fanfare Showband Heiloo op de Open Dag van de NS te Alkmaar. Zowel publiek als organisatoren waren zeer enthousiast.

Zaterdag 16 mei was een mooie dag voor trein- en muziekliefhebbers. Na een periode van 5 jaar had de NS besloten om weer een open dag te houden. Om de sfeer op deze dag te verhogen heeft men de Fanfare Showband Heiloo gevraagd om de gehele dag optredens te verzorgen op de terreinen rondom het station Alkmaar.

Tussen alle klanken van stoomtreinen, diesellocs en oude elektrische treinstellen weerklonken in 5 sessies van drie kwartier de vrolijke klanken van de marsmuziek van FSH. Het weer speelde enorm mee, wat ervoor zorgde dat het aanwezige publiek vol enthousiasme reageerde op de muziek en de shows van de majorettes. Al spelend langs de treinen hing menig toeschouwer uit de ramen van de aanwezige wagons om vooral niets te missen van de muziek en de shows van de Fanfare waar zij bekend om staat.

Ook de bandleden en majorettes genoten met volle teugen van deze dag. “Voor een dergelijke groot publiek spelen dat zo positief reageert op datgene wat je zelf leuk vindt om te doen geeft je zelf ook een enorm fijn gevoel”, is de veel gehoorde reactie van verschillende leden. Ook het feit dat de jonge jeugdleden alle kans krijgen om mee te lopen en op te treden wordt door de toeschouwers met enthousiasme beloond. Na afloop was de organisatie van treiNShow dan ook zeer lovend over het optreden van Fanfare Showband Heiloo, en liet duidelijk merken dat indien zich weer een dergelijk festijn voordoet de Fanfare meer dan hartelijk welkom is.

Voor meer informatie over andere optredens kunt u kijken op de site van de fanfare www.showbandheiloo.nl , ook indien u geïnteresseerd bent om eens als muzikant of als majorette een dergelijke activiteit mee te maken. U kunt ook altijd op een oefenavond bij ons langskomen om eens te kijken en de sfeer te proeven. Dit is voor de majorettes op de maandagavond vanaf 18:30 in de gymzaal van PCC Heiloo aan De Dors, en voor de band op de donderdagavond vanaf 19:45 in de kantine van de Gemeentewerken Heiloo, ingang Kanaalweg.

Vrijdag 22 mei 2009 − bron: Fanfare Showband Heiloo

2021-04-01 Eerst overwegen veilig, pas dan meer treinen
2020-07-08 Auto door trein geschept op bewaakte spoorwegovergang
2020-05-06 Weekend geen treinen door werkzaamheden
2019-09-09 Geen treinverkeer tussen Uitgeest en Alkmaar door ongeval
2019-06-09 Vanwege dit bouwspektakel rijden er geen treinen van en naar station Heiloo!
2019-05-10 Geen treinen door herstelwerkzaamheden
2018-07-12 ProRail pakt onbewaakte overweg aan: "Niet meer van deze tijd"
2018-06-27 Man struikelt, valt op spoor en komt met been onder trein
2018-06-04 Vermiste Fiona zat al maandenlang in Frans klooster

Meer nieuws met fanfare trein


Bron: 🤭😁 Mr Relax 😁🤭
bron: 🤭😁 Mr Relax 😁🤭
Bron: Marieke
bron: Marieke
Bron: Ruud Bos
bron: Ruud Bos
Bron: OvDRail_Jan
bron: OvDRail_Jan