Nieuws

Karavaan in Heiloo op 4 juli

ARCHIEF: Vrijdag 19 juni 2009 Het reizend theaterfestival Karavaan brengt dit jaar weer de allerbeste straatacts uit Australi√ę, Engeland, Frankrijk, Spanje, Itali√ę en Nederland naar Noord-Holland. Op zaterdag 4 juli strijkt de straattheaterkaravaan neer in Heiloo.

Theater op straat is feest. Karavaan reist deze zomer over de Westfriese Omringdijk met verrassende voorstellingen en straattheater. Van 9 t/m 26 juli vormt de dijk, die oude steden als Medemblik, Enkhuizen, Hoorn, Alkmaar en Schagen verbindt, de inspiratiebron √©n speellocatie van het festival. Al voor de offici√ęle start laat Karavaan van zich horen met straattheater voor groot en klein. Vanaf 3 juli reist het straattheater van Den Helder naar Castricum.

Neem familie en vrienden mee en geniet van de straatacts als het uitbundige Fietsharmonisch Orkest of laat je meevoeren door Miss Yvonne in de wereld van schoonheid en glamour met een dikke knipoog naar de idiotie van de beautyindustrie.

Barolosolo - Le Chariot: Een artiest onderweg naar een internationale carrière. Ma, no problem pour every body, he can translate everythink.
Bash Street Theatre ¬Ė The Station: The Station is een ongesproken komedie met een treincrash, hero√Įsche reddingsacties, veel levende muziek, groots fysiek spel en natuurlijk een gezonde overdosis aan humor.
Paul-Henri Jeannel - Chapeau Magique: Iedereen krijgt de hoed die hem past. En dan komt het aan op de moed om hem ook echt te dragen.
DaaD&Dimenzie - ¬ít Schimspinding: ¬Ďt Schimspinding is een middagslaapje voor de lekkere trek. Stap in die droom.
Kate Wright - Ding Dong, Yvonne’s Calling: Yvonne voert je mee in de wereld van schoonheid en glamour met een dikke knipoog naar de idiotie van de beautyindustrie.
Het Brabants Fietsharmonisch Orkest: Het Fietsharmonisch Orkest duikt deze zomer overal op. Houdt ze in de gaten, want Karavaan is nooit ver weg.
Benjamin Delmas - I HAVE A DREAM: Wie droomt er niet van: te kunnen vliegen. Benjamin zal laten zien dat met een beetje fantasie alle dromen werkelijkheid kunnen worden.
Benjamin Delmas - Mr. Bang: Mr. Bang verrast met absurde foefjes, rooktrucs en explosieve humor. The Von Trolley Quartet: De beste band die u ooit zult zien. Maffe acrobatiek, komische karakters en fantastische muziek gespeeld op veel te kleine instrumenten.

Op zaterdag 4 juli is de Karavaan in Heiloo, op het plein voor Winkelhof ¬Ďt Loo aan de Heerenweg. De voorstellingen beginnen om 14.00 uur en om 19.00 uur. Nog niet genoeg gezien? Kom naar de straattheaterdag in Castricum op 7 juli en naar Alkmaar op 17 juli, en bezoek de bijzondere locatievoorstellingen in Alkmaar van 14 t/m 26 juli.

Het complete programma staat op www.karavaan.nl

Vrijdag 19 juni 2009 − bron: Karavaan

2016-05-17 Herinneringen aan de V&D: ''Hij zette de lift stil en dan kreeg ik een heerlijke knuffel van hem''
2014-06-08 Grootse plannen voor Cultuurkoepel
2014-05-28 Gratis kaarten voor Karavaan
2014-05-21 Voorproefje Oerol in Cultuurkoepel
2014-03-31 Waanopera en wervelstorm bij Willibrordus
2014-03-25 Gele schaftkeet op Stationsplein
2014-02-22 Cultuurkoepel krijgt vrienden
2014-01-17 Karavaan Festival terug in #Heiloo
2009-07-03 Straattheaterfeest Karavaan

Meer nieuws met karavaan


Bron: Karavaan buitengewoon theater op locatie
bron: Karavaan buitengewoon theater op locatie
Bron: Dani√ęlle Koelemij
bron: Dani√ęlle Koelemij
Bron: Fred Dellemijn
bron: Fred Dellemijn
Bron: Peter Bijkerk
bron: Peter Bijkerk