Nieuws

Derby Foresters - HSV gelijkspel

ARCHIEF: Maandag 2 november 2009 De derby tussen De Foresters 1 en HSV 1 gistermiddag is ge√ęindigd in een gelijkspel. De spelers van beide elftallen hadden het zwaar, vooral op de plekken waar de gevallen bladeren lagen, want die plekken waren spekglad.

Veel voetballiefhebbers bevolkten deze waterige en winderige zondagmiddag van 1 november sportcomplex ¬Ďhet Vennewater¬í. Maar de meeste toeschouwers moesten kijken vanuit de kantine of op de tribune vanwege de slechte weersomstandigheden. De middag begon met een wedstrijd tussen de jonge kanjers van de Foresters en HSV van de F2¬ís, die er een leuke pot van maakten met een uiteindelijke 2-1 winst voor de Foresters.

Even voordat de hoofdwedstrijd een aanvang nam, werden zes nieuwe kleedkamers door Foresters in gebruik genomen en bedankte voorzitter Cor Zwart allen die aan de bouw en afbouw hadden meegewerkt. Hierna werd aan de buitenzijde een plaquette geplaatst met de namen van degenen die de opening verrichtten: oud-voorzitter Cees van Leeuwen en de leden Cees de Vries en Barend Harreveld. Ook het nieuwe scorebord zag er fantastisch uit.

Daarna begon de wedstrijd, die v√≥√≥r zowel als na de rust een wisselend beeld te zien gaf, met over het algemeen meer kansen voor de thuisclub Foresters dan voor HSV. Maar kansen blijven slechts mogelijkheden als ze niet worden verzilverd, dus was het in de rust nog 0 ¬Ė 0.

Na de pauze moest zelfs de nieuwe lichtinstallatie aan om de spelers duidelijk te kunnen zien en slaagde Joey Breed er in om 1 ¬Ė 0 te maken, waarna de Foresters nog enkele riante mogelijkheden kreeg om de score op te voeren. HSV wist echter uit √©√©n van de vele door de Foresters veroorzaakte vrije trappen gelijk te maken door Tim van Hekken: 1 ¬Ė 1. Met deze stand werd het eindsignaal bereikt. In de kantine was het daarna nog lang gezellig bij de napraat, ondersteund door een deejay.

Maandag 2 november 2009 − bron: De Foresters

2019-09-05 Tweede graasronde voor schapen
2018-06-21 Heiloose voetbalclub die valsspeelde gaat niet in beroep
2018-06-20 HSV door KNVB uit nacompetitie gehaald na 'dubieuze' nederlaag
2018-04-28 AZ Selectiedagen ¬Ďmooi scoutingmoment¬í
2017-06-26 AZ Onder 11 boekt direct succes
2017-05-11 AZ Selectiedagen bij De Foresters in beeld
2017-03-10 Edwin Reder al kind aan huis bij Foresters
2017-03-01 Jesper de Vr√© heeft razendsnel zijn draai gevonden bij hoofdklasser ADO‚Äô20
2017-02-05 Slordig West Frisia mag blij zijn met punt tegen De Foresters

Meer nieuws met foresters hsv


Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Michel Engelsman
bron: Michel Engelsman
Bron: Marijke Dirkson
bron: Marijke Dirkson
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn