Nieuws

PCC wint voorronde NK alpine

ARCHIEF: Dinsdag 2 februari 2010 Leerlingen uit de sportklas van het PCC Heiloo namen deel aan een voorronde van de landelijke kampioenschappen skiën en snowboarden. Samen met leerlingen van andere vestigingen behaalden zij de eerste prijs in alle categoriën.

Afgelopen zaterdag 30 januari vond bij Il Primo in Bergen de regionale voorronde plaats van de landelijke schoolteamwedstrijden skiën en snowboarden. Aan de wedstrijden werd deelgenomen door een groot aantal basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs uit de regio.

De sportieve teams van het Petrus Canisius College, bestaande uit Sportklasleerlingen van verschillende vestigingen, bleken een niet te kloppen overmacht, want in beide categorieën behaalden ze de eerste plaats. Op 17 april vindt de landelijke finale plaats.

Dinsdag 2 februari 2010 − bron: PCC Heiloo

2023-10-18 PCC en gemeente Heiloo geven elkaar rekenles.
2023-01-07 Joke (72) stortte in een gat in de weg.