Nieuws

Burgemeester promoot verkiezingen

ARCHIEF: Dinsdag 9 februari 2010 Heiloo maakt zich op voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart aanstaande. Niet alleen de politieke partijen voeren campagne, ook de gemeente Heiloo maakt zich sterk om mensen naar de stembus te krijgen.

Burgemeester Romeyn maakte samen met Heilooër filmmaker Lucas Bugter en een aantal jongeren uit Heiloo een videoboodschap om iedereen op te roepen om te gaan stemmen. Daarnaast stuurt hij deze week een brief naar alle jongeren die dit jaar voor het eerst mogen stemmen. Want, zegt hij in de video, chillen is gaaf, maar de verkiezingen op 3 maart, dat moet ook natuurlijk. Het filmpje is te vinden op www.highlow.nuVrolijk debat
De Nachtzusters zijn bekend van Man Bijt Hond en veroverden tijdens de vorige verkiezingen het hele land met hun verkiezingsshow Kiest! Speciaal voor de gemeente Heiloo komen de Nachtzusters maandag 15 februari naar De Beun om met muziek, cabaret en stellingen en interviews het lijsttrekkersdebat te leiden. Het debat is gratis en begint om 20.00 uur. Wie zelf een vraag heeft voor de lijsttrekkers, kan deze voorafgaand aan de avond aandragen.

Naast het debat in De Beun zijn er de komende tijd door heel Heiloo debatten rond de verkiezingen. Voor een overzicht van deze bijeenkomsten kunt u kijken op www.heiloo.nl/verkiezingen. Daar kunt u ook de informatie over de politieke partijen die meedoen aan de verkiezingen in Heiloo vinden.

Wachten op uitslag
Op de avond van de verkiezingen, 3 maart, wachten de politieke partijen van Heiloo in het gemeentehuis de uitslag af. Dit jaar wordt er weer met potlood gestemd, dat betekent dat de eerste voorlopige uitslagen pas laat op de avond worden verwacht. Iedereen is vanaf 21.30 uur welkom in het gemeentehuis om de uitslagen te volgen.

Dinsdag 9 februari 2010 − bron: Gemeente Heiloo

2022-09-27 Bouw 46 appartementen Ter Coulster kan sneller, zegt raad Heiloo
2022-06-30 Tijdelijke crisisnoodopvang asielzoekers
2022-06-07 Brief burgemeesters NHN inzake crisisnoodopvang
2022-05-24 De ’ja-ja sticker’ komt er aan in Heiloo, voor volgend jaar
2022-05-18 Maarten Poorter wordt de nieuwe burgemeester van Dijk en Waard
2022-05-11 Heiloo krijgt na de zomer een officiële kinderburgemeester
2022-05-03 Overeenkomst voor bouw 15 woningen Raadhuisweg
2022-05-03 7 inwoners Heiloo Koninklijk Onderscheiden
2022-04-01 Installatie van de nieuwe gemeenteraad

Meer nieuws met gemeenteraad verkiezing burgemeester


Bron: Michel Engelsman
bron: Michel Engelsman
Bron: Michel Engelsman
bron: Michel Engelsman
Bron: LAURA VVH
bron: LAURA VVH
Bron: VVDHeiloo
bron: VVDHeiloo