Nieuws

Opnieuw Engels voetbalfeest

ARCHIEF: Maandag 5 juli 2010 HEILOO - Dinsdagavond 13 juli aanstaande speelt Hartlepool United FC tegen Almere City FC op sportpark het Maalwater in Heiloo. Deze vriendschappelijke wedstrijd die onderdeel is van de Dutch Trainingstour start om 19.00 uur in Stadion de Basis van HSV.

De komst van een Engelse profclub in de zomervakantie is een leuke traditie aan het worden in Heiloo. Alle liefhebbers, badgasten en voetbalfans zijn van harte welkom. Kinderen kunnen gratis naar binnen en toegangskaartjes voor volwassenen kosten 2,50. HSV gaat er weer een groot voetbalfeest van maken.

Het in de Engelse Coca Cola League One uitkomende Hartlepool United FC heeft net als vorig jaar haar weg naar Holland gevonden. De club verblijft voor haar trainingskamp samen met haar supporters in het voetbalgekke Nederland. Het bestuur en de vrijwilligers van HSV zijn blij heel Heiloo weer te kunnen trakteren op een Engels voetbalfeest.

HSV voorzitter Michel Engelsman: “We hebben de laatste jaren geweldige avonden gehad met de wedstrijden van Engelse profclubs. Veel sfeer en gezelligheid en daarbij ook mooi voetbal om naar te kijken. Zo net na het WK en vlak voor de vakantie is het een avond om naar uit te zien”.

Secretaris/penningmeester Fred Benner vult aan: ”De club is dit jaar 80 geworden en dat is toch een feestjaar. De mix van Engelse profspelers, Engelse supporters en Hollandse gezelligheid doet het bij HSV altijd goed. De kaartverkoop is begonnen”. Met een glimlach voegt Fred Benner toe: ”Kinderen die rechtop (dus zonder stiekum een beetje te bukken) onder het houten poortje bij de poort kunnen doorlopen hebben gratis toegang. Zeker is dat wij als gastheer daarbij af en toe een oogje dicht zullen knijpen”.

Almere City FC tot voor kort nog FC Omniworld (bijnaam: De Zwarte Schapen) is de jongste betaald voetbal club van ons land en speelt sinds het seizoen 2005/6 in de Jupiler League. De club wordt getraind door Henk Wisman. Hij is voormalig voetballer van FC Amsterdam en trainer van FC Volendam. Vanaf dit seizoen zal de voor 5 seizoenen afgesproken samenwerkingsovereenkomst met Ajax gestalte gaan krijgen. Ajax zal A-junioren die nog verder moeten rijpen of spelers die nog net niet goed genoeg zijn voor Jong Ajax bij Almere City FC stallen.

Het Hartlepool United FC (bijnaam: The Pool) van Manager Chris Turner speelt na de wedstrijd van dinsdagavond op donderdagavond in Den Bosch tegen de plaatselijke FC. De wedstrijd bij HSV staat onder leiding van scheidsrechter Harry van Etten en de grensrechters Fred Smit en Onno Zijp.

De poorten gaan om 18.15 uur open voor de warming up. Het advies aan alle toeschouwers luidt: kom op de fiets en kom op tijd.

Maandag 5 juli 2010 − bron: HSV

2021-11-15 Kolping Boys nipt langs tien man van HSV in bekertoernooi
2021-06-04 Lekker bewegen en sporten voor bewoners met een uitkering
2019-09-05 Tweede graasronde voor schapen
2018-06-21 Heiloose voetbalclub die valsspeelde gaat niet in beroep
2018-06-20 HSV door KNVB uit nacompetitie gehaald na 'dubieuze' nederlaag
2017-03-01 Jesper de Vré heeft razendsnel zijn draai gevonden bij hoofdklasser ADO’20
2016-12-18 HSV bewijst de overmacht
2016-10-05 Gebruik van rubbergranulaat op kunstgras sportvelden
2016-09-12 Feestje HSV op de valreep nog leuker

Meer nieuws met hsv


Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Michel Engelsman
bron: Michel Engelsman
Bron: Marijke Dirkson
bron: Marijke Dirkson