Nieuws

Nieuwe voorzitter Double Stars

ARCHIEF: Maandag 27 december 2010 HEILOO - Gert-Paul van der Horst is de nieuwe voorzitter van honkbal- en softbalvereniging Double Stars. Na twee termijnen van drie jaar heeft Milo Berlijn het stokje overgedragen aan de geboren en getogen Heiloo√ęnaar Gert-Paul.

In de zestiger jaren als 11-jarig jongetje ging Gert-Paul met zijn broer en andere voetballertjes van de Foresters, zoals Wout Jager en Boyd Suk, in de zomermaanden honkballen bij de toen net opgerichte honkbaltak van De Foresters. Double Stars coryfee Joep Oudejans was hun eerste coach. Later nam hij zelf de pupillen onder zijn hoede, waaronder sterren als Ton Roest en Leander Doef.

"De doelstellingen voor de komende jaren zijn een stabiele en breed gedragen organisatie, en heldere communicatie binnen en buiten de club", meldt Gert-Paul. "De eerste prioriteiten worden het werven van jeugdleden, het in stand houden van het dames- en meisjes softbal en het handhaven van het eerste honkbalteam in de landelijke overgangsklasse."

Op zondagmiddag 2 januari aanstaande is de nieuwjaarsreceptie bij Double Stars voor leden, vrienden, genodigden en voor iedereen die interesse heeft in het Heiloo√ęr honkbal en softbal. Dan zal ook de nieuwe coach Wendell Hato gepresenteerd worden, en er zullen een aantal clubiconen met portret in the Wall of Fame opgenomen worden.

Maandag 27 december 2010 − bron: Double Stars

2016-11-22 Honkbalclub verwoest door lekkage: "We kunnen alle hulp gebruiken"
2016-11-21 Water staat honkbalclub letterlijk aan lippen door lekkage
2016-11-03 Double Stars:‚ÄôStap terug en focus op jeugd‚Äô
2016-06-19 Double Stars naar laatste plek
2015-09-28 Onderweg: Derde honkman
2015-07-30 Honkbalvereniging bestolen van maaimachines
2015-07-30 Getuigen diefstal bij Double Stars gezocht
2015-07-30 Diefstal grote strop voor honkbalclub: "We hebben helemaal niets meer"
2014-08-22 Burgemeester haalt nat pak

Meer nieuws met doublestars honkbal softbal


Bron: St. Radboudschool
bron: St. Radboudschool
Bron: Milan #BaseballAPartOfMylife
bron: Milan #BaseballAPartOfMylife
Bron: Gianni Frolijk
bron: Gianni Frolijk
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn