Nieuws

Faas Wijn wint zilver

ARCHIEF: Maandag 24 januari 2011 HEILOO - De 12-jarige Faas Wijn van atletiekvereniging Trias won in zijn D categorie de zilveren medaille tijdens de officieuze Nederlandse indoorkampioenschappen te Apeldoorn.

De pupil van Tessa Molenaar en Astrid Kops wist zich in de prachtige Omnisport centrum wist Faas zich makkelijk te plaatsen voor de finale van de 60 meter sprint. "De 8 finalisten waren erg zenuwachtig voor de start, het maximaal aantal valse starts werd dan ook gemaakt."

Mede hierdoor was de start van Faas naar eigen zeggen niet super en liep halverwege de race als een van de laatste. "Maar hij perste er nog een keurige 2e plaats uit." In het prachtige atletiekstadion kreeg Faas zijn beker onder luid applaus uitgereikt.

Maandag 24 januari 2011 − bron: AV Trias

2024-03-03 ðŸ”´ Liveblog: Ajax leidt nog altijd tegen Utrecht (1-0)