Nieuws

Hartlepool oefent in Heiloo

ARCHIEF: Zondag 3 juli 2011 HEILOO - De komende weken krijgt Heiloo tweemaal een Engels voetbalfeest: Hartlepool United FC komt vanwege de uitstekende ervaringen voor het derde jaar naar HSV en Heiloo.

Profclub Hartlepool United FC speelt in de Engelse League 1. Hartlepool is een Engelse kustplaats en ligt vlak onder New Castle. De trainer van de profclub kiest voor de derde keer voor een Nederlandse seizoensvoorbereiding met overnachtingen in Egmond aan Zee. In het kielzog van de spelers en de trainers reizen enthousiaste Engelse fans mee naar Noord Holland.

Wedstrijden
In twee aansprekende oefenwedstrijden ontmoet de spectaculaire Engelse club twee serieuze tegenstanders uit de Eerste divisie in het voetbalgekke Heiloo. De eerste wedstrijd is op zaterdagmiddag 9 juli om 17.00 uur bij HSV tegen AGOVV uit Apeldoorn. De tweede match is maandagavond 11 juli om 19.30 uur op het Stabilitas-terrein bij GGZ Noord Holland Noord tegen FC Den Bosch.

Voetbalfeest bij HSV
Bij AGOVV heeft trainer Hans de Koning (tevens oud AZ keeper) zijn plek afgestaan aan trainer Hans van Arum. Het duel tegen AGOVV wordt gespeeld op het kunstgras hoofdveld van HSV op sportpark Het Maalwater. De Rood Gele club maakt een echt voetbalfeest van de wedstrijd. Het wordt spannend op het veld en gezellig op de tribune en in het clubhuis. Kinderen t/m 12 jaar betalen geen entreegeld en zijn van harte welkom. Voor de toegangsprijs van € 5,00 ontvangen bezoekers een toegangskaart voor beide wedstrijden.

GGZ in voetbalsfeer
De Engelse formatie stond er op om de tweede wedstrijd op echt gras te spelen. GGZ Noord Holland Noord was zo vriendelijk om voor deze gelegenheid het Stabilitas-terrein speelklaar te maken. Het prima veld bij het knusse clubhuis De Beuk beloofd een bijzondere voetbalsfeer waar iedereen welkom is om te komen genieten. Bezoekers kunnen zowel door de hoofdpoort aan de Kennemerstraatweg als via de achteringang tegenover de brandweerkazerne naar binnen.

De wedstrijd Hartlepool tegen AGOVV staat onder leiding van Erwin Blank uit Heerhugowaard en de wedstrijd Hartlepool tegen FC Den Boch wordt geleid door Harry van Etten uit Alkmaar. De grensrechters bij beide wedstrijden zijn de ervaren Fred Smit en Maikel Sombroek uit Heiloo. Showband Caecilea verzorgt de muzikale omlijsting rond de wedstrijden. De volksliederen worden voorafgaand aan de beide voetbalwedstrijden gespeeld.

De schoolvakanties moeten nog beginnen en de voorbereidingen van het nieuwe voetbalseizoen 2011/12 zijn al gestart. De organisatie nodigt alle voetballiefhebbers uit Heiloo en de regio uit te komen meegenieten van de Engelse voetbalsfeer. Toeschouwers worden geadviseerd om op de fiets te komen en vooral ook tijdig aanwezig te zijn.

Zondag 3 juli 2011 − bron: HSV

2022-09-05 Dode in Heiloose sloot is 36-jarige inwoner: 'geen misdrijf'
2022-09-05 Dode gevonden in water Heiloo
2022-03-08 AZ-huurling Thomas Ouwejan ster in Duitsland
2021-11-15 Kolping Boys nipt langs tien man van HSV in bekertoernooi
2021-06-14 EK Voetbal mag nog niet op grote schermen
2021-06-04 Lekker bewegen en sporten voor bewoners met een uitkering
2020-10-12 Zaterdag 4A: nederlagen voor Kolping Boys en Alcmaria Victrix
2020-06-30 Kaartverkoop Zomerspelen gestart!
2020-02-13 AZ te kijk gezet door NAC en een rechtsback uit Heiloo

Meer nieuws met hsv engels voetbal


Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Michel Engelsman
bron: Michel Engelsman
Bron: Marijke Dirkson
bron: Marijke Dirkson