Nieuws

Heiloo deelt kop met Uitgeest

ARCHIEF: Maandag 28 november 2011 HEILOO - Uithuilen en opnieuw beginnen, dat is de eerste gedachte van De Foresters na de wedstrijd van gisteren waarin men periodekampioen had kunnen worden. Men deelt nu de eerste plek met FC Uitgeest.

Met een wederom gehavend elftal door schorsingen en blessures (Blom, Hoorn, Meijer, Hut en Kramer) werd de wedstrijd bij SEW in Nibbixwoud aangevangen, waarbij de 17-jarige linkshalf Tim van Gelder zijn debuut maakte en dit niet onverdienstelijk deed.

Het werd een rommelig partij op een hobbelig veld en met een lastige wind. Vooral in de tweede helft ging SEW beter om met die omstandigheden, maar het had zeker ook anders kunnen lopen. Zo opende Foresters de score, Carlo Smit schoot uit een indirecte vrije trap hard in, en had tijdens een goede fase kans op meer. Op slag van rust viel de gelijkmaker van SEW letterlijk en figuurlijk uit de lucht.

Na de thee leek de koek snel op voor De Foresters, die SEW twee fouten hard zagen afstraffen (3-1). De snelle aansluitingstreffer van Carlo Smit bracht de hoop op een goed resultaat terug, maar die bleek van korte duur. SEW maakte counterend nog 2 doelpunten en liep uit naar een forse zege: 5-2.

"Er werd dus niet gezongen in de bus tijdens de terugreis, maar terecht werd wel geconcludeerd dat dit team tot meer in staat is in het vervolg van de competitie én nog steeds de koppositie deelt met FC Uitgeest", meldt de sportvereniging. "Feit is ook dat iedereen in de 2e klasse A van elkaar kan winnen, wat dat betreft is het te hopen dat De Foresters verdere blessures en schorsingen zoveel mogelijk kunnen voorkomen en dus minder kaarten (vandaag weer vier) incasseren."

Komende dinsdag staat de volgende partij op het programma, voor de beker wordt dan gevoetbald bij Kolping Boys. Daarna volgt op zondag 4 december de thuiswedstrijd tegen mede-koploper FC Uitgeest.

Maandag 28 november 2011 − bron: De Foresters

2020-10-12 Zaterdag 4A: nederlagen voor Kolping Boys en Alcmaria Victrix
2018-04-28 AZ Selectiedagen ‘mooi scoutingmoment’
2017-06-26 AZ Onder 11 boekt direct succes
2017-05-11 AZ Selectiedagen bij De Foresters in beeld
2017-03-10 Edwin Reder al kind aan huis bij Foresters
2017-02-05 Slordig West Frisia mag blij zijn met punt tegen De Foresters
2017-01-29 Foresters doet zichzelf te kort
2017-01-10 Robin Schouten is een back met aanvalsdrang
2016-12-04 Foresters bij Zouaven afgetroefd op beleving

Meer nieuws met foresters


Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn