Nieuws

Beste idee unaniem gekozen

ARCHIEF: Woensdag 21 december 2011 HEILOO - De juryleden hebben unaniem het beste idee van Heiloo uit de stapel bezuinigingsidee√ęn gehaald. De prijswinnaar wordt bekend gemaakt op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente.

Er zijn zes genomineerden. Deze bezuinigingsidee√ęn gaan over: de kerstboom voor het gemeentehuis; het dimmen van de straatverlichting; het ophalen van het afval; het soort lampen in de straatverlichting; de verkoop van stukjes openbaar groen; en het verhogen van de OZB.

Het was een hele klus voor de vijf juryleden om te komen tot het beste idee. Henk Morsch, lid van de jury en voorzitter van ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo: "Voor mij is het belangrijk dat het idee meteen geld oplevert, en dat er niet een investering aan vooraf gaat".

Geld in het laatje
"Er was werk aan de winkel, want er lag me toch een stapel idee√ęn", vertelt Henk. "Ik heb met name gekeken naar idee√ęn die de meeste besparing opleveren. De kwaliteit van de idee√ęn was heel divers, er waren ook idee√ęn bij die niet onmiddelijk geld in het laatje brengen. Maar ook veel ondernemende idee√ęn, en ook idee√ęn van ondernemers in Heiloo. Ik ga ervan uit dat de politiek in Heiloo zich deze gratis adviezen vanuit de bevolking van Heiloo ter harte neemt."

Prijsuitreiking tijdens nieuwjaarsreceptie
Alle inwoners van Heiloo zijn welkom op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente op maandag 9 januari 2012 om 19.30 uur in de Witte Kerk. Zij kunnen onder het genot van een hapje en een drankje de uitslag van de prijsvraag horen. Burgemeester Hans Romeyn houdt dan ook zijn traditionele nieuwjaarstoespraak.

Woensdag 21 december 2011 − bron: Gemeente Heiloo

2020-07-01 Heiloo zoekt de noodzakelijke bezuinigingen vooral bij de BUCH
2016-04-18 Heiloo stopt met ‚Äôvergrassing‚Äô groen
2016-02-14 Gehandicapte kinderen noodgedwongen thuis door gebrek aan vrijwilligers
2016-02-08 Voorlichtingsavond over hoe eindjes aan elkaar te knopen
2015-10-29 Lawaaiprotest tegen bezuinigingen thuiszorg
2015-07-02 Muziekles duurder door bezuinigingen
2015-06-25 Grote klap voor muziekschool en bieb Heiloo
2015-05-13 Ondertekening beheerovereenkomst Beestenboetje
2015-02-03 Magenta steekt veel geld in nieuwbouw en opleidingen

Meer nieuws met bezuiniging


Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Heiloo Finan Stabiel
bron: Heiloo Finan Stabiel
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Bibliotheek Heiloo
bron: Bibliotheek Heiloo