Nieuws

De Foresters start nieuwjaar goed

ARCHIEF: Maandag 9 januari 2012 HEILOO - Met een boardingtoernooi, een nieuwjaarswedstrijd, een receptie, een feest en de hulp van veel vrijwilligers is sportvereniging De Foresters het nieuwe jaar geweldig begonnen.

Boardingtoernooi
Op donderdag en vrijdag werden bij de heren de voorronden van het indoor boardingtoernooi gespeeld waar mooie staaltjes voetbal werden getoond. Op zaterdag speelden de veteranen en de dames hun wedstrijden en konden na een spannende strijd de dames van HSV en de veteranen van de Hulpsheriffs gehuldigd worden.

Bij de heren werden de halve finales op het scherpst van de snede afgewerkt. De grote verrassing van het toernooi, Tutti Frutti, kwam net tekort en team Niels Kok won verrassend na penalty’s van de smaakmakers van Terror. In de finale tussen De Blinden en Team Niels Kok waren strafschoppen nodig. Team Niels Kok wist voor de derde maal op rij het toernooi op haar naam te schrijven. "Opvallend was dat de naamgever van het team langs de kant stond om zijn ploeg naar de overwinning te coachen," aldus de vereniging.

Nieuwjaarswedstrijd
De Nieuwjaarswedstrijd werd gespeeld door 28 oud Foresters vedetten. De teams werden door middel van loting samengesteld wat een verrassende combinatie opleverde. Verder was de staf van beide teams met vijf coaches zeer uitgebreid. Al snel bleek dat de oldtimers het spelletje nog niet verleerd zijn al lag het tempo iets lager dan enige jaren terug.

De spelers wisten elkaar makkelijk te vinden wat mooie combinaties en leuke aanvallen opleverde. Team 1 maakte uiteindelijk door Edward Avis met twee doelpunten het verschil. "De manier waarop hij de ballen achter keeper Ralf Bolten binnen werkte verraadde grote klasse. Ook was het opvallend dat de twee oudste spelers, Hans Wiebering en Henk van Rijnsoever nog moeiteloos meekonden." De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 5-2 overwinning voor team 1.

Gezellig
Na afloop werden in de kantine de verhalen van vroeger nog maar eens opgehaald en onder het genot van een hapje en een drankje bijgepraat. De slotavond van beide evenementen was zeer druk bezocht en tot laat bleef het gezellig in de kantine.

Volgend jaar staan beide evenementen wederom op het programma. "Het bleken zoals gehoopt de ingredi?nten om De Egelshoek vol te krijgen en een nieuw jaar fantastisch te starten," concludeert de club.

Maandag 9 januari 2012 − bron: De Foresters

2020-10-12 Zaterdag 4A: nederlagen voor Kolping Boys en Alcmaria Victrix
2018-04-28 AZ Selectiedagen ‘mooi scoutingmoment’
2017-06-26 AZ Onder 11 boekt direct succes
2017-05-11 AZ Selectiedagen bij De Foresters in beeld
2017-03-10 Edwin Reder al kind aan huis bij Foresters
2017-02-05 Slordig West Frisia mag blij zijn met punt tegen De Foresters
2017-01-29 Foresters doet zichzelf te kort
2017-01-10 Robin Schouten is een back met aanvalsdrang
2016-12-04 Foresters bij Zouaven afgetroefd op beleving

Meer nieuws met foresters


Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn