Nieuws

Pizza's voor goed doel

ARCHIEF: Vrijdag 17 februari 2012 HEILOO - De vestiging van pizzeria New York Pizza in Heiloo bestaat alweer 3 jaar. Men gaat het vieren door pizza's te verkopen voor 2 euro en opbrengst aan het goede doel te schenken.

New York Pizza begon in 1993 met één vestiging aan het Amsterdamse Spui. De formule sloeg in als een bom en al snel werden er meerdere restaurants geopend. In 1996 werd onder de naam New York Pizza Delivery ook een keten van bezorgdiensten in het leven geroepen, zodat de consument vanaf dat moment ook thuis topkwaliteit pizza's kan consumeren.

Vestiging in Heiloo
Ondernemer Bart Veldt bracht in 2009 de New York Pizza naar Heiloo. In het pand van Veldt Snacks aan de Stationsweg 73 is de pizzeria gevestigd. Bestellingen komen binnen per telefoon of via internet, maar ook de afhalers kunnen er terecht. Er zijn acties en funnymeals voor de kinderen, en speciale pizza's, zoals de goed-nieuws Greek Pizza of La Rustica naar recept van een tweesterren kok.

Goed doel
Het driejarig bestaan wordt morgen zaterdag 18 februari gevierd met een speciale feel good-actie. Vanaf 11.00 uur tot 22.00 uur pizza's verkocht voor 2 euro. De opbrengst gaat naar Kinderen Kanker Vrij (KIKA), dat fondsen werft voor onderzoek naar een betere behandeling en genezing van kinderkanker. De pizza's moeten worden afgehaald, er wordt deze dag niet bezorgd.

Vrijdag 17 februari 2012 − bron: New York Pizza

2020-03-12 Mogelijke coronapatiĆ«nt van kastje naar de muur gestuurd: "Ik voel me net een crimineel"
2020-01-19 Pizzabezorger beroofd van geld in Heiloo: bedreigd met mes
2020-01-19 Onderzoek ingesteld na beroving
2015-11-19 Opbrengst taxusinzameling overhandigd aan Stichting KiKa
2015-06-04 Team Super Juul liep Run for Kika voor Juul
2014-09-01 Nachtelijke inbraak bij pizzeria
2014-04-08 Koffie drinken voor KiKa
2012-06-19 Zumbathon voor het goede doel
2012-05-30 Aanhouding na mishandeling

Meer nieuws met pizza kika


Bron: De Foresters
bron: De Foresters
Bron: Marcel Schmidt
bron: Marcel Schmidt
Bron: Nick De Groot
bron: Nick De Groot
Bron: Heiloo-Online
bron: Heiloo-Online