Nieuws

De Foresters haakt af in titelrace

ARCHIEF: Maandag 7 mei 2012 HEILOO - In de openingsfase wees alles in Uitgeest erop dat De Foresters drie punten zou pakken. Het liep echter allemaal anders, wat de Egels niet alleen aan de tegenstander toeschrijven.

De 1-0 kwam uit een vrije trap die FC Uitgeest door commentaar op de leiding meters dichterbij het doel mocht nemen dan de plek waarop de overtreding begaan was. De wedstrijd sloeg direct om en er viel weinig meer te genieten. In de tweede helft was het opnieuw een spelhervatting die De Foresters de das omdeed. Op miraculeuze wijze verdween de bal in het doel.

Rood
Met nog voldoende tijd op de klok besloot trainer Faber tot een omzetting, Nick Kramer moest voorin voor gevaar gaan zorgen. De plek van Kramer werd ingevuld door de op de bank begonnen Emile Gronsfelt en Carlo Smit werd gewisseld. De teleurgestelde Smit besloot direct de catacomben op te zoeken, wat hem tot verbazing van alles en iedereen op een tweede gele kaart (en dus rood) kwam te staan. Deze beslissing zorgde voor zoveel ophef en onduidelijkheid dat het duel erg lang stil lag.

De angel was daarna uit de wedstrijd, hoewel De Foresters het nog wel probeerde met Nick Kramer voorin en achterin één op één spelend. Ondanks de nodige blessurebehandelingen en de vele minuten die het spel stil had gelegen, werd er vroeg afgefloten en konden de Egels hun wonden gaan likken.

Laatste kans
De opdracht voor het eerste elftal is duidelijk, maar zeker niet eenvoudig: de thuiswedstrijd tegen Zilvermeeuwen (dat nog meedoet om de titel) moet gewonnen worden en Hellas Sport en KFC moeten punten laten liggen. Dit alleen is al reden genoeg om zondag nog een keer vol achter de ploeg te gaan staan, maar er gebeurt meer op deze laatste speeldag: "Na afloop staat de finale van de Di Fiorentina Penaltybokaal op het programma, nemen we afscheid van een aantal mensen en is er een DJ in de kantine."

Maandag 7 mei 2012 − bron: De Foresters

2020-10-12 Zaterdag 4A: nederlagen voor Kolping Boys en Alcmaria Victrix
2018-04-28 AZ Selectiedagen ‘mooi scoutingmomentÂ’
2017-06-26 AZ Onder 11 boekt direct succes
2017-05-11 AZ Selectiedagen bij De Foresters in beeld
2017-03-10 Edwin Reder al kind aan huis bij Foresters
2017-02-05 Slordig West Frisia mag blij zijn met punt tegen De Foresters
2017-01-29 Foresters doet zichzelf te kort
2017-01-10 Robin Schouten is een back met aanvalsdrang
2016-12-04 Foresters bij Zouaven afgetroefd op beleving

Meer nieuws met foresters


Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Regina Tippersma
bron: Regina Tippersma