Nieuws

Online inschrijven voor Avondvierdaagse

ARCHIEF: Woensdag 9 mei 2012 HEILOO - Ieder jaar is er een gezellige wandelvierdaagse in Heiloo, die leidt langs de mooiste plekjes in ons prachtige dorp. Dit jaar kunnen deelnemers zich ook via internet aanmelden.

De Plaatselijke Wandelcommissie Heiloo organiseert jaarlijks met groot plezier de Avondvierdaagse. Over de mooiste wandelpaden van Heiloo en directe omgeving wordt er per avond 5, 10 of 15 kilometer gewandeld. Meer dan 1.600 deelnemers lopen mee. Dit jaar is de vierdaagse van dinsdag 19 juni tot en met vrijdag 22 juni 2012.

Natuur en sfeer
"De parkoersen zijn afwisselend door de verschillende wijken van ons dorp en door het natuurschoon zoals het Heilooërbos, Oosterbos en het Malevoort", zegt de wandelcommissie. "Ook het polderlandschap van het Maalwater en Baafjespolder worden niet vergeten. De lagere afstanden gaan ook naar de omliggende gemeentes."

Elk jaar is de start en finish bij de Radboudschool, vanaf het schoolplein aan de Breedelaan. Elke avond is een Heilooër muziekvereniging aanwezig om de wandelaars te verwelkomen: Caecilia, Eensgezindheid Heiloo of de Fanfare Showband Heiloo. Koffie, thee en ijs wordt verzorgd door ouders van schoolgaande kinderen.

Aanmelden
Deelname kost 4 euro. Individuele deelnemers kunnen zich van 4 tot en met 6 juni 2012 tussen 19.00 en 20.00 uur inschrijven bij de Radboudschool aan het Slimpad 18. Telefonische voorinschrijven kan niet.  Ook aan de start, dinsdagavond, is er nog gelegenheid om in te schrijven, tegen een verhoogd inschrijfgeld.

Als proef is het dit jaar mogelijk om elektronisch in te schrijven. Maximaal 5 deelnemers per formulier, per mail versturen en het inschrijfgeld overmaken. Zodra het inschrijfgeld is ontvangen, wordt het startnummer verstuurd. De e-mail uitprinten en melden op de eerste avond bij de starttafel. Online inschrijven kan vanaf nu al.

Vrijwilligers
Voor wie niet wil wandelen, maar wel wil helpen: men zoekt nog vrijwilligers voor één of meerdere avonden zijn. "Wij kunnen uw hulp onder andere goed gebruiken op een van de vele oversteekplaatsen tijdens de vierdaagse. Ook voor de controleposten en begeleiders bij de fietsenstalling zoeken wij vrijwilligers."

Woensdag 9 mei 2012 − bron: Avondvierdaagse Heiloo

2023-10-01 Wandelen door een zelf gekocht stukje natuur bij Callantsoog
2023-06-17 Kijk hier de finish van de Wandel4daagse Alkmaar terug
2023-06-17 Kijk hier terug de finish van de Wandel4daagse Alkmaar
2023-06-17 Straks live: de finish van de Wandel4daagse Alkmaar
2022-06-15 Meedoen met een vierdaagse: in Heiloo is alles wat rolt welkom
2021-05-25 Serieaanrander in Opsporing Verzocht
2019-12-31 Baasjes slaan alarm: mogelijk hond dood na eten van gif in Heilooërbos
2019-06-06 Hagelstenen, vernielde auto's en omgewaaide bomen: flinke schade door noodweer
2018-06-22 Blaren en bezinning voor wandelaars: "Ik heb overal spierpijn, maar we gaan door"

Meer nieuws met wandelen vierdaagse


Bron: Roel Beems 🍀 Lokaal Vitaal
bron: Roel Beems 🍀 Lokaal Vitaal
Bron: Annemarie Lootsma
bron: Annemarie Lootsma
Bron: Danny Gooyer
bron: Danny Gooyer
Bron: Jan Vos
bron: Jan Vos