Nieuws

Hartlepool United FC voor de 4e keer te gast

ARCHIEF: Dinsdag 10 juli 2012 HEILOO - Aanstaande vrijdag 13 juli arriveert de selectie van Hartlepool United FC in Heiloo en traint zij weer op de velden van HSV. Dit jaar treedt het Engelse team aan tegen SC Telstar en Almere City FC.

Voor het vierde jaar op rij heeft Hartlepool voor hun zogenaamde pre-season-week gekozen voor Heiloo en haar unieke omgeving. Vorig jaar werden twee oefenwedstrijden gespeeld. Van AGOVV werd gewonnen en tegen FC Den Bosch werd gelijk gespeeld.

Hartlepool United FC speelt in de Engelse NPower League 1 en wordt getraind door Neale Cooper. Cooper speelde voor Aberdeen, Aston Villa, Glasgow Rangers en Dunfermline Athletic en trainde ondermeer Ross County, Gillingham en Peterhead.

Hartlepool - Telstar
De eerste wedstrijd is Hartlepool United FC tegen SC Telstar en wordt zondagavond 15 juli gespeeld op het GGZ-NHN-terrein (voorheen het Stabilitasveld) aan de Kennemerstraatweg 464 in Heiloo. Het arbitrale trio zijn de heren Bax, Balder en Hubers.

SC Telstar speelt in de Nederlandse Jupiler League en wordt getraind door Marcel Keizer. Keizer heeft gevoetbald voor Ajax, Cambuur Leeuwarden, De Graafschap en Emmen. Hij trainde de amateurclubs UVS Leiden, Argon Mijdrecht en VVSB Noordwijkerhout. Marcel is een neef van de legendarische Ajax-linksbuiten Piet Keizer. Telstar contracteerde kortgeleden twee nieuwe spelers, te weten Shabir Isoufi van Feijenoord en Gal Sapir van Hapil Rishon LeZion.

Hartlepool - Almere
De tweede wedstrijd is Hartlepool United FC tegen Almere City FC en deze wedstrijd wordt woensdagavond 18 juli gespeeld op het HSV-hoofdveld aan het Maalwater 4 in Heiloo. Het arbitrale trio zijn de heren van de Heuvel, Schuitemaker en Bluemink.

Almere City FC speelt ook in de Jupiler League en wordt getraind door Dick de Boer. De Boer speelde voor Volendam en was trainer voor respectievelijk Always Forward uit Hoorn, FC Volendam, FC Utrecht, Cambuur Leeuwarden, Vitesse en een team uit Kongo. Almere City contracteerde routinier Sander Keller die laatstelijk uitkwam voor Neuchatel Xamax en daarvoor voor FC Utrecht.

Voetbalfeest
Beide wedstrijden beginnen om 19.00 uur en de toegang van beide wedstrijden is gratis. Traditiegetrouw klinken voorafgaand aan de beide wedstrijden de volksliederen. Het HSV-vrijwilligersteam staat natuurlijk klaar om u van een eventuele verfrissing te voorzien.

Dinsdag 10 juli 2012 − bron: vv HSV

2024-05-31 Rotonde Heiloo gaat op de schop.
2023-11-13 Toptalent Kees Smit tekent contract bij AZ tot 2026
2023-08-31 De Derde Helft van start
2022-12-30 ’Juichen als Ronaldo’ op het Oliebollentoernooi voor G-zaalvoetballers.
2022-09-05 Dode in Heiloose sloot is 36-jarige inwoner: 'geen misdrijf'
2022-09-05 Dode gevonden in water Heiloo
2022-03-08 AZ-huurling Thomas Ouwejan ster in Duitsland
2021-11-15 Kolping Boys nipt langs tien man van HSV in bekertoernooi
2021-06-14 EK Voetbal mag nog niet op grote schermen

Meer nieuws met voetbal hartlepool hsv


Bron: \_____x(Jasper)x_____/
bron: \_____x(Jasper)x_____/
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Michel Engelsman
bron: Michel Engelsman