Nieuws

Ondernemend Heiloo presenteert zich nu online ook sterk

ARCHIEF: Dinsdag 17 juli 2012 HEILOO - Vlak voordat Heiloo massaal vakantie viert, heeft Ondernemend Heiloo iets te vieren. De ondernemersvereniging verwelkomde het 200ste lid en lanceert vandaag een nieuwe website.

 Ondernemend Heiloo groeide in tien jaar uit naar tweehonderd leden. Een groei die de populariteit van de vereniging aangeeft. Die populariteit komt niet alleen door de gezellige maandelijkse bijeenkomst, de jaarlijkse barbecue, de nieuwjaarsbijeenkomst en de bedrijfsbezoeken.

Belangen behartigen
De visie van de vereniging draagt ook bij aan de populariteit. "Belangen behartigen, dat is onze visie", zegt voorzitter Henk Morsch. "Wij zijn de schakel tussen de ondernemer en de overheid. Het Keurmerk Veilig Ondernemen voor de bedrijventerreinen aan de Oosterzij en De Oude Werf is daar een uitkomst van. "

Heiloo is gunstig gelegen ten opzichte van de A9. Na jarenlange inspanning, discussies en brainstormsessies, lijkt het erop dat de veelbesproken afslag er komt. Ondernemend Heiloo heeft zich daar sterk voor gemaakt. "Ook dat mag je van de leukste ondernemersvereniging verwachten."

Nieuwe website
De vereniging lanceert vandaag de nieuwe website. Het webteam van Ondernemend Heiloo vertegenwoordigd door Dynadata Gezonde IT en Smit & Partners accountants, fiscalisten en adviseurs hebben de website ontwikkeld en bedacht. Bestuurslid Thijs Smit: "De leden kunnen nu ook zelf nieuws schrijven en foto’s uploaden. Hierdoor worden de lijnen tussen leden nog korter waardoor nieuws, foto’s, agendapunten maar ook wijzigingen in de profielen nog sneller online staan. En die snelheid is vandaag de dag heel gebruikelijk."

Dus wie wil weten welke ondernemer wat doet, wat zijn of haar laatste nieuws en agendapunten zijn en welk bedrijf waar is gevestigd, surft naar www.ondernemendheiloo.nl. Ondernemers die ook lid willen worden, kunnen zich aanmelden via de website.

Dinsdag 17 juli 2012 − bron: Uitkijkpost

2019-08-15 Subsidieregeling voor isolatiemaatregelen weer beschikbaar
2019-07-08 Volgende stap gezet in gebiedsontwikkeling Zandzoom
2018-03-06 Verkiezingsdebat 14 maart in Cultuurkoepel
2016-12-14 Vernieuwende ondernemers
2016-05-30 10 juni Goed Contact Golf clinic bij Golf en Countryclub Heiloo
2016-05-06 Heiloo krijgt alleen waarschuwing voor verstoren broedende vogels
2016-05-04 Inzet Heiloo voor flora en fauna erkend
2016-03-05 Gemeente overtreedt weer Flora- en faunawet
2015-12-01 Afslag A9 in Heiloo, wel of niet doen? [VIDEO]

Meer nieuws met ondernemend


Bron: Michel Engelsman
bron: Michel Engelsman
Bron: Michel Engelsman
bron: Michel Engelsman
Bron: Marije Smit
bron: Marije Smit
Bron: Eensgezindheid
bron: Eensgezindheid