Nieuws

Verkiezing onderneming van het jaar

ARCHIEF: Maandag 10 september 2012 HEILOO - Ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo gaat een prijs uitreiken aan de onderneming van het jaar in Heiloo. Iedereen kan kandidaten voordragen.


Met schitterend weer hebben de leden van Ondernemend Heiloo gisteren genoten van de prima verzorgde barbecue gehouden bij Brasserie In ’t Groen. Tijdens de jaarlijkse barbecue onthulde voorzitter Henk Morsch het nieuwste evenement van de ondernemende vereniging.

Ondernemingsprijs
Voor de eerste keer wil Ondernemend Heiloo een ondernemerprijs uitreiken en daarmee zijn waardering uitspreken voor de bijzondere bijdrage van een ondernemer of onderneming aan de economie en aan de samenleving in de gemeente Heiloo.

Er worden twee awards uitgereikt, namelijk Dé Ondernemingsprijs en In de kijkersprijs. Een deskundige jury heeft een aantal criteria geformuleerd, die zij van belang acht bij de toekenning van de ondernemingsprijs en de innovatieve jonge onderneming prijs. Hoofdsponsor van de prijs is de Rabobank.

Kandidaten
"Welke ondernemer denkt out of the box, is vernieuwend, zet bedreigingen om in kansen en heeft een niet te temmen drive? Kortom, welke onderneming uit Heiloo moet absoluut de Ondernemingsprijs winnen?", vragen de ondernemers zich af.

Inwoners kunnen ondernemingen die in aanmerking komen voor de titel Onderneming van het jaar of jonge, innovatieve onderneming voor de In de kijkerprijs voor maandag 1 oktober aanstaande aanmelden als kandidaat. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens een gala-avond op vrijdag 14 december 2012.

Maandag 10 september 2012 − bron: Uitkijkpost

2019-08-15 Subsidieregeling voor isolatiemaatregelen weer beschikbaar
2019-07-08 Volgende stap gezet in gebiedsontwikkeling Zandzoom
2018-03-06 Verkiezingsdebat 14 maart in Cultuurkoepel
2016-12-14 Vernieuwende ondernemers
2016-05-30 10 juni Goed Contact Golf clinic bij Golf en Countryclub Heiloo
2016-05-06 Heiloo krijgt alleen waarschuwing voor verstoren broedende vogels
2016-05-04 Inzet Heiloo voor flora en fauna erkend
2016-03-05 Gemeente overtreedt weer Flora- en faunawet
2015-12-01 Afslag A9 in Heiloo, wel of niet doen? [VIDEO]

Meer nieuws met ondernemend


Bron: Mariska Arbeidsdeskundig Advies
bron: Mariska Arbeidsdeskundig Advies
Bron: Michel Engelsman
bron: Michel Engelsman
Bron: Michel Engelsman
bron: Michel Engelsman
Bron: Marije Smit
bron: Marije Smit