Nieuws

Clinic G-Bowlen krijgt vervolg

ARCHIEF: Maandag 18 maart 2013 HEILOO - Afgelopen zaterdag vond bij Bowling Heiloo een clinic Bowlen plaats voor mensen met een beperking. Het evenement was geslaagd en krijgt een vervolg.

De clinic was georganiseerd op initiatief van Sportraad Heiloo, die probeert het aangepast sporten verder op de kaart te zetten in Heiloo, onder andere door de inzet van stagiaire Manon Haverman.

"De eerste clinic was meteen een groot succes. Een enthousiaste groep van 15 deelnemers maakte er vanaf het begin een feestje van. Dat begon al bij het aantrekken van de schoenen", meldt de sportraad.

Indrukwekkend
"De inschrijving verliep soepel en de deelnemers zorgden zelf al voor de indeling over de verschillende banen. De bowlers lieten zich van hun beste kant zien. De aanwezige mensen van Bowling Vereniging Heiloo, die toch echt wel wat gewend zijn, waren dan ook zeer onder de indruk van de prestaties. De begeleiding liep op rolletjes, ook dankzij de aanwezigheid van stichting Sportlijf in de persoon van Patrick Rupsam en stagiaires, Lieke, Sam en Kevin."

Belangstelling
De organisatie was positief verrast door de grote interesse voor het evenement. Zo waren er vertegenwoordigers van Stichting Reigersdaal, met de steunpunten de Stolp, tuinderij het Groene erf en de Klompenhoeve, en Stichting de Waerden met steunpunt Schermereiland.

Na afloop werd dan ook de conclusie getrokken dat het evenement voor herhaling vatbaar is. Op de zaterdagen 13 april, 27 april, 11 mei en 1 juni zal er opnieuw gebowld worden. Voor verdere informatie en inschrijving kun je terecht op www.sportraadheiloo.nl


G-sporters bowlen de sterren van de hemel (foto: Sportraad Heiloo)

Maandag 18 maart 2013 − bron: Sportraad Heiloo

2022-11-26 Sportraad Heiloo heft zichzelf op.
2021-07-02 Sportraad Heiloo als ’politiek influencer’.
2020-12-18 Coronasteun voor bibliotheek, Witte Kerk en Sportraad Heiloo
2017-01-06 Streep door Sportgala Heiloo
2016-10-05 Gebruik van rubbergranulaat op kunstgras sportvelden
2015-05-20 Sportdag groepen 3 tot en 5 zeer geslaagd
2015-05-11 Sportdagen voor de basisschoolkinderen
2015-04-23 Hoe beweegt 65 plus?
2015-02-09 Team Joost wint de sportquiz Heiloo

Meer nieuws met bowling sportraad


Bron: Heiloo Lokaal
bron: Heiloo Lokaal
Bron: Raymond Both🦴
bron: Raymond Both🦴
Bron: KNSA Schietsport
bron: KNSA Schietsport
Bron: OBS De Springschans
bron: OBS De Springschans