Nieuws

HSV wil hulp van Huntelaar

ARCHIEF: Zaterdag 18 januari 2014 HEILOO - Voetbalvereniging HSV vraagt Klaas-Jan Huntelaar te helpen om het verloop onder jeugdleden tegen te gaan.

Voetbalinternational Klaas-Jan Huntelaar gelooft in de kracht van de amateursportclub in de samenleving. "Sport sterkt mensen in hun eigen ontwikkeling, in het verkrijgen van sociale vaardigheden die nodig zijn om met elkaar samen te werken."

De Klaas-Jan Huntelaar Foundation ondersteunt de amateurclubs. Het gaat om projecten, die door gebrek aan financiële middelen of door een zich terugtrekkende overheid het risico lopen om niet gerealiseerd te worden.

Betrekken
Voetbalvereniging HSV kampt met een terugloop van leden in de categorie van jong volwassenen, een algemeen probleem in Nederland. Om dit tegen te gaan wil men de betrokkenheid van de leden vergroten door deze te betrekken in de ontwikkelingen binnen de vereniging.

"Als bestuur van HSV willen we graag dat je bij ons voetbalt, en dat je bij ons blijft voetballen. Ook als je ouder wordt. We hebben de hulp van Klaas Jan ingeroepen om ons hierbij te helpen. Want als wij als HSV hiervoor de oplossing kunnen vinden, samen met onze leden, dan kunnen we hiermee iedere club in Nederland helpen", hoopt de club.

Finale
Jeugdvoorzitter Martijn van der Ende kwam met een plan om de jeugd te enthousiasmeren. De Klaas Jan Huntelaar Foundation vond het idee van HSV zo goed dat de Heilooërs nu in de finale staan en kans maken op een flink geldbedrag. Het gaat om vele duizenden euro's. Maar eerst zijn zoveel mogelijk stemmen nodig. En dat kan gewoon lekker makkelijk online:

Stem voor Heiloo, stem op HSV...

Zaterdag 18 januari 2014 − bron: HSV

2019-09-05 Tweede graasronde voor schapen
2018-06-21 Heiloose voetbalclub die valsspeelde gaat niet in beroep
2018-06-20 HSV door KNVB uit nacompetitie gehaald na 'dubieuze' nederlaag
2017-03-01 Jesper de Vré heeft razendsnel zijn draai gevonden bij hoofdklasser ADO’20
2016-12-18 HSV bewijst de overmacht
2016-10-05 Gebruik van rubbergranulaat op kunstgras sportvelden
2016-09-12 Feestje HSV op de valreep nog leuker
2016-09-05 Van den Brom opent veld HSV
2016-05-25 HSV - SVW’27 wordt gespeeld bij Jong Holland

Meer nieuws met hsv


Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Michel Engelsman
bron: Michel Engelsman
Bron: Marijke Dirkson
bron: Marijke Dirkson
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn