Nieuws

De Foresters verslaat FC Uitgeest

ARCHIEF: Maandag 3 februari 2014 HEILOO - De Egels kunnen weer omhoog kijken na de eerste winst in vijf competitieduels, een goede slotfase tegen FC Uitgeest leverde punten op.

De wedstrijd tegen FC Uitgeest afgelopen zondag was zeker niet hoogstaand, vooral de eerste helft was van beide kanten matig. De Foresters, dat enige spelers mistte, kon geen goed antwoord geven op het spel van de gasten, die veelal voor de lange bal kozen.

De bal ging niet lekker rond en er vielen nauwelijks kansen te noteren. FC Uitgeest was nog het gevaarlijkst, maar de 0-0 ruststand was terecht. Na de rust wist De Foresters de bal in de ploeg te houden en werd Uitgeest teruggedrongen.

Slotfase
In de slotfase van de wedstrijd veranderde veel. De Egels kregen steeds meer ruimte en zagen Dennis Nanne attent reageren bij een corner van Bert Inecia. De snoeiharde inzet van Nanne verdween nog net naast de paal, maar bij de volgende standaardsituatie was het wel raak: Nick Kramer mocht in de 85e minuut een vrije trap nemen en schoot de bal hard tussen de palen.

Een paar mooie aanvallen en counters volgden en het was uiteindelijk invaller Chris Poulino die in blessuretijd de wedstrijd op slot deed: 2-0. Dankzij deze zege staat De Foresters samen met Stormvogels op de zesde plaats en kan er dus weer omhoog gekeken worden. Volgende week is er geen programma, daarna volgen uitwedstrijden tegen degradatiekandidaten Zeeburgia en Pancratius.

Verlenging
Trainer-coach Rob Klanker en zijn assistent Gerard van Stralen tekenden afgelopen week bij op de Egelshoek. Klanker volgde twee jaar geleden Marcel Faber op en bracht De Foresters voor het eerst in het bestaan van de club in de eerste klasse.

Maandag 3 februari 2014 − bron: De Foresters

2020-10-12 Zaterdag 4A: nederlagen voor Kolping Boys en Alcmaria Victrix
2018-04-28 AZ Selectiedagen ‘mooi scoutingmomentÂ’
2017-06-26 AZ Onder 11 boekt direct succes
2017-05-11 AZ Selectiedagen bij De Foresters in beeld
2017-03-10 Edwin Reder al kind aan huis bij Foresters
2017-02-05 Slordig West Frisia mag blij zijn met punt tegen De Foresters
2017-01-29 Foresters doet zichzelf te kort
2017-01-10 Robin Schouten is een back met aanvalsdrang
2016-12-04 Foresters bij Zouaven afgetroefd op beleving

Meer nieuws met foresters klanker


Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn