Nieuws

De Foresters verrast OFC opnieuw

ARCHIEF: Dinsdag 25 maart 2014 HEILOO - De thuiswedstrijd tegen OFC was belangrijk voor de Egels. Winst betekende blijvend aanhaken bij het linkerrijtje en verlies was een teken dat de onderste plaatsen in het zicht zouden komen.

In verband met het ontbreken van Joey Breed, Christepher Poulino en topscorer Bert Inecia, alle drie buitenspelers, werd het elftal ditmaal iets anders ingevuld. Zo verschoof Tim van Gelder naar de linksbuitenplaats en het was juist deze alleskunner die in de 15de minuut voor de 1-0 zorgde, na een vlotte combinatie met Verdi Sambo en Jesper Hut.

Daar waar De Foresters efficiënt omging met de mogelijkheden, liet OFC na om meerdere grote kansen om te zetten in een doelpunt, mede door goed keeperswerk van Tijs Laagland. Jammer was het dat Nick Kramer nog voor de rust een onnodige gele kaart kreeg, wat hem de eerstvolgende wedstrijd kost. De pauze kwam met een 1-0 voorsprong voor de Egels.

Ook na de rust was OFC het meest in de aanval, maar hun schoten troffen (evenals in de uitwedstrijd) steeds geen doel of doelman Tijs Laagland greep telkens goed in. In de 58e minuut kon De Foresters de score verhogen doordat na een inworp Verdi Sambo een met de borst aangegeven bal in het OFC-doel kon werken: 2-0. De stugge achterhoede van de Egels, met als uitblinker Emile Gronsfelt, slaagde er verder in deze stand ondanks enkele hachelijke situaties tot het einde vast te houden.

Een prima middag dus voor De Foresters, dat voor de derde keer op rij een thuiswedstrijd won en vijf duels voor het einde van de competitie nog steeds in het linkerrijtje staat. Volgende week is er geen competitievoetbal in verband met een inhaal-weekend. Op 6 april gaan de Egels op bezoek bij koploper JOS/Watergraafsmeer in Amsterdam. Een week later komt DEM op bezoek in Heiloo.

Dinsdag 25 maart 2014 − bron: De Foresters

2018-04-28 AZ Selectiedagen ‘mooi scoutingmomentÂ’
2017-06-26 AZ Onder 11 boekt direct succes
2017-05-11 AZ Selectiedagen bij De Foresters in beeld
2017-03-10 Edwin Reder al kind aan huis bij Foresters
2017-02-05 Slordig West Frisia mag blij zijn met punt tegen De Foresters
2017-01-29 Foresters doet zichzelf te kort
2017-01-10 Robin Schouten is een back met aanvalsdrang
2016-12-04 Foresters bij Zouaven afgetroefd op beleving
2016-11-14 Foresters gaat flink onderuit bij hekkensluiter

Meer nieuws met foresters


Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Regina Tippersma
bron: Regina Tippersma