Nieuws

Geldkraan dicht voor sportdagen

ARCHIEF: Maandag 26 mei 2014 HEILOO - Sport@School zal door moeten gaan als een zelfstandig project omdat de subsidie stopt na dit schooljaar.

Verleden week woensdag hebben ook de groepen 3 en 4 van alle bassischolen van Heiloo hun eerste sportdag mogen beleven, die onder auspiciën van Sportraad Heiloo werd georganiseerd.

Goed geslaagd
"Alles was perfect geregeld door de stagiaires van het Nova College CIOS Haarlem en het Horizon College Alkmaar. Mede door de goede leiding van de docenten van het PCC Heiloo en PCC Alkmaar Oosterhout konden hun leerlingen weer tonen waarom zij voor deze opleiding hebben gekozen", weet Frans Endel van de Sportraad.

Dit vond zijn weerklank in de vele vrolijke gezichtjes van de kinderen die blijkbaar heel erg genoten. Ook de reacties van de begeleidende juffen en meesters, hulpouders en als supporters aanwezige ouders, opa's en oma's waren positief. Dit betekent voor de Sportraad dat het concept goed is en dat zij tevreden kan terug kijken op een goede afsluiting van een leerzaam jaar.

Toekomst onzeker
Hoe het volgend schooljaar eruit gaat zien ligt nu in handen van de scholen, verenigingen en gemeente. "Sport@School zal het nieuwe schooljaar in moeten gaan als een zelfstandig project, omdat de subsidie vanuit het programma Sportimpuls na dit huidige schooljaar stopt. Sportraad Heiloo is op dit moment met de gemeente, verenigingen en scholen in gesprek om met name de financiële mogelijkheden te onderzoeken", laat Frans weten.

Maandag 26 mei 2014 − bron: Sportraad Heiloo

2022-11-26 Sportraad Heiloo heft zichzelf op.
2021-07-02 Sportraad Heiloo als ’politiek influencer’.
2020-12-18 Coronasteun voor bibliotheek, Witte Kerk en Sportraad Heiloo
2017-01-06 Streep door Sportgala Heiloo
2016-10-05 Gebruik van rubbergranulaat op kunstgras sportvelden
2015-06-03 Klimclinic groep 8 Benedictiusschool in Klimcentrum Alkmaar
2015-05-20 Sportdag groepen 3 tot en 5 zeer geslaagd
2015-05-11 Sportdagen voor de basisschoolkinderen
2015-04-23 Hoe beweegt 65 plus?

Meer nieuws met sportraad sportdag


Bron: KNSA Schietsport
bron: KNSA Schietsport
Bron: OBS De Zuidwester
bron: OBS De Zuidwester
Bron: OBS De Springschans
bron: OBS De Springschans
Bron: OBS De Springschans
bron: OBS De Springschans