Nieuws

Voorstellingen rond de jaarwisseling

ARCHIEF: Maandag 15 december 2008 Van jong tot oud, van zang tot cabaret: de “Vrienden van De Beun” presenteren voor en na de jaarwisseling een gevarieerd programma in het Heilooër theater.

Een nieuw initiatief daarbij is een speciale eindejaarsvoorstelling, op zondag 28 december. Sandra van der Meer en haar band zingen en spelen die ochtend prachtige liedjes onder de titel “Les histoires d’amour”. Sandra is een zangtalent dat, voordat ze naar het conservatorium in Alkmaar ging, in Heerhugowaard en Oterleek opgroeide. Op de Heilooër Uitmarkt waar ze in september als voorproefje optrad, boeide ze het publiek met de gepassioneerde uitvoering van voornamelijk Franse chansons, maar ook Nederlands en Engels repertoire. Rond haar optreden zorgen “de Vrienden” in “De Beun” voor een gezellige sfeer in de vernieuwde foyer.

Zaterdag 3 januari is er een voorstelling voor de allerjongsten, een muzikaal programma van Theater Van Santen voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar. De Peuter- en Kleuterliedjesband is een akoestische band met liedjes die vandaag de dag veel worden gezongen op peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en naschoolse opvang. De beleving van de kinderen is het verhaal van Roodkapje, de Jager en de Wolf waarin de liedjes zijn ingebed. En vanzelfsprekend zijn ze aangepast aan het leeftijdsniveau. Het Vriendenprogramma voor de donkere dagen van december en januari start op zaterdag 20 december met Leoni Jansen. Ze heeft onlangs haar nieuwe CD “Second Wind” uitgebracht en dat is ook de titel van haar nu al uitverkochte optreden in “De Beun”.

In het weekeinde van zaterdag 17 en zondag 18 januari sluit de vrijwilligersorganisatie de viering van haar 10-jarig bestaan af met twee voorstellingen: Intmzzo, vier a cappella-zangers, met hun programma “Testosteron” en Louis en Selma van Dijk met “All in the family”. Deze eveneens uitverkochte optredens worden omlijst met feestelijke verrassingen zoals zang van een shantykoor. Al op dinsdag 20 januari vervolgen de “Vrienden” hun voorstellingen met cabaretier Eric Koller die met zijn nieuwe programma heel veel succes heeft. Onder begeleiding van Peter de Jong (Maxi van Mini en Maxi) vervaagt Koller op cartooneske wijze de scheidslijn tussen tragiek en hilariteit.

Kaarten voor deze voorstelling zijn te reserveren via www.vriendenvandebeun.nl of verkrijgbaar aan de kassa van het theater, Â’s middags tussen 13.30 en 17 uur.

Maandag 15 december 2008 − bron: Vrienden van de Beun

2023-09-22 Publicatie Startbouwimpuls
2023-09-20 Maaien, onderhoud gras en sloten
2023-09-18 Irma (55) springt naast haar fulltime baan bij in de ouderenzorg.
2023-09-18 Irma (55) springt naast haar fulltime baan bij in de ouderenzorg.
2023-09-18 Irma (55) springt naast haar fulltime baan bij in de ouderenzorg.
2023-09-18 Irma (55) springt naast haar fulltime baan bij in de ouderenzorg.
2023-09-12 De BUCH kampt met personeelsproblemen.
2023-09-12 Tweede participatieronde energie opwekken langs snelweg
2023-09-04 Wie nog reclamefolders wil, moet een sticker op zijn brievenbus plakken.

Meer nieuws met alkmaar band beleving beun cabaret de beun opvang