Nieuws

Ook dit jaar weer PCC Maalwater Run

ARCHIEF: Woensdag 11 februari 2009 Na het succes van de PCC Maalwater Run van 2008 heeft de organisatie besloten, om zich dit jaar weer in te zetten om de PCC Maalwater Run tot een succes te maken. De loop zal dit jaar plaatsvinden op zondag 6 september op en rondom de velden van atletiekvereniging Trias.

Atletiekvereniging Trias en Rotary Club Heiloo kijken zeer tevreden terug op de eerste PCC Maalwater Run, die afgelopen september door de clubs gezamenlijk is georganiseerd. Ondanks het feit dat de weersomstandigheden niet gunstig waren, was de organisatie blij met op de goede opkomst, van zowel deelnemers, als toeschouwers. Verschillende basisscholen waren direct enthousiast, mede omdat de opbrengst van de loop, aan een tweetal goede doelen werd geschonken, die activiteiten voor kinderen organiseren; Timmerdorp Heiloo en de stichting Bista Pa Otro. De school, waarvan de meeste leerlingen deelnamen aan de PCC Maalwater Run was de Benedictus School. Rob de Best en Patrick Kops van Rotary Heiloo, hebben vorige week de Benedictus school daarvoor beloond met een aantal boekenbonnen. Directrice, mevrouw Ruijter - Winder heeft samen met de leerlingen van de Benedictus school de boekenbonnen in ontvangst genomen. Op de dag van de Maalwater Run, maar ook in de afgelopen maanden, oogstte de organisatie veel lof en de roep voor een vervolg was ook groot. Niet alleen deelnemers en de organisatie, maar ook de sponsors, die het project mede mogelijk maakten zijn zeer te spreken over de aandacht die de loop kreeg in de plaatselijke en regionale media.

Atletiekvereniging Trias en Rotary Club Heiloo realiseren zich, dat de PCC Maalwater Run kan uitgroeien tot een evenement, dat staat in Heiloo. Daarnaast kan het de mensen motiveren tot het meer bewegen, een item waarvoor de laatste tijd ook landelijk steeds meer aandacht aan wordt geschonken. Daarom heeft de organisatie besloten om ook dit jaar de PCC Maalwater Run weer te organiseren. Op zondag 6 september, zal er dus weer een PCC Maalwater Run gehouden worden. Naast de wedstrijdloop en de prestatieloop voor senioren zullen ook de kinderen volop de gelegenheid krijgen om deel te nemen. In de komende tijd zal de PCC Maalwater Run nog regelmatig onder de aandacht worden gebracht.

Woensdag 11 februari 2009 − bron: Uitkijkpost

2022-03-21 Clinic van Zusjes de Witte voor de Roparun
2021-01-07 Laura de Witte traint in Zuid-Afrika
2020-10-12 Owen Westerhout loopt 5 kilometer voor het goede doel
2020-08-10 Koster dicht bij Top 10 allertijden
2020-07-03 Twee jongens in bootje treffen vrouw aan in sloot Heiloo
2019-08-12 Winst voor De Witte op EK Landenteams
2019-04-24 Wethouder Rob Opdam ontvangt conclusies van pilot gewaardeerd landschap
2018-07-01 Lisanne de Witte sloopt Nederlands record uit 1998
2018-01-10 Goed begin van het indoor-seizoen

Meer nieuws met maalwater pcc trias atletiek


Bron: Edward Neering
bron: Edward Neering
Bron: Roland Weyers
bron: Roland Weyers
Bron: Ronald Sunnotel
bron: Ronald Sunnotel
Bron: Gerard Oostermeijer
bron: Gerard Oostermeijer