Nieuws

Oranjebal weer groot feest

ARCHIEF: Dinsdag 31 maart 2009 De voorbereidingen voor het Oranjebal op koninginnedag zijn alweer in volle gang. De tent is besteld, de firma Heineken is bereid gevonden de droge kelen te voorzien van wat vocht en de bandjes zijn gecontracteerd. Vrijwilligers die willen helpen kunnen zich nog aanmelden.

Ook dit jaar wordt gestart met de playbackshow. Aanmeldingen hiervoor kunnen via de website www.oranjebalheiloo.nl worden doorgegeven door te klikken op “Playbackshow 2009”. Geef hier aan met hoe veel personen je komt en welk liedje je of jullie gaan playbacken. Je zult zelf voor een CD met de muziek moeten zorgen, of deze lenen van iemand. Verdere vragen kun je mailen naar info@oranjebalheiloo.nl

De eerste band is Cover Company, een Noord-Hollandse formatie die in 1985 is begonnen als Renegade, bekend om zijn betere rock covers. Zo rond de klok van zes uur krijgen we ‘zes vrouwen on stage’ onder de naam The Shakin’ Babies, een Amsterdamse cover formatie die garant staan voor een potje stevige rock. Als laatste hebben we The Zemsonites bereid gevonden de avond in stijl af te sluiten. ‘Koffer’ muziek ten top met enthousiasme en gezelligheid. Zij zullen rond half negen starten en om tien uur zal de laatste noot gespeeld zijn.

De muziek zal om tien uur stoppen maar de bar blijft tot half elf open zo dat iedereen ruim de gelegenheid heeft om de consumptiebonnen op te maken. Deze zijn namelijk niet meer in te wisselen en volgend jaar niet meer te gebruiken. Daarna gaan we opruimen en is het feestje weer voorbij.

Uiteraard is het niet de bedoeling dat er eigen meegenomen drank in glas of blik wordt genuttigd. Dit is vooral bedoeld voor de veiligheid van de mensen op het terrein, maar ook zeker voor de kinderen die de dag na het feest weer gaan spelen op het plein en in het park. Ook hier zal de beveiliging actief op toezien.

Vele trouwe vrijwilligers hebben zich direct aangemeld om ook dit jaar weer een steentje bij te dragen aan dit oer Heilooër volksfeest. Lijkt het je leuk om het oranjebal eens vanaf de barzijde mee te maken, kom ons gezellige vrijwilligers team dan versterken. Surf naar www.oranjebalheiloo.nl en klik op “Vrijwilliger 2009”. Daar kan je aangeven wanneer je wilt helpen en wat je het liefst doet. Ook mensen die alleen helpen met opbouwen of afbreken zijn van harte welkom.

Update 30-4-2009: het feest is afgelast.

Dinsdag 31 maart 2009 − bron: Oranjebal Heiloo

2022-05-04 Financiële bijdrage voor vier culturele organisaties
2015-04-26 Oranjebal proeft Heiloo met oranjebier
2015-04-25 Stuur ons uw leukste Koningsdagfoto
2015-04-14 Oranjebal viert feest, iedereen is welkom!
2014-07-03 Kermis Heiloo is begonnen
2014-06-30 Schermen in de kermistent
2014-06-24 Zin in de Kermis Heiloo?
2014-04-26 Oranjebal trapt af met spellen
2014-04-24 Opbouw Oranjebal van start

Meer nieuws met oranjebal koninginnedag feesttent


Bron: Oranjebal Heiloo
bron: Oranjebal Heiloo
Bron: Oranjebal Heiloo
bron: Oranjebal Heiloo
Bron: Oranjebal Heiloo
bron: Oranjebal Heiloo
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn