Nieuws

Bewegen en loungen voor Stichting Reach

ARCHIEF: Zaterdag 25 april 2009 In de week van 8 t/m 14 Juni wordt het eerste ‘Beach Sport Event’ gehouden. Het nieuwe sportevenement is een initiatief van Linkin Business, DmCards en Dorssports waarbij sport en fun centraal staan. De opbrengsten worden overhandigd aan Stichting Reach. Op deze manier willen de initiatiefnemers een gebaar maken aan de medemens met een beperking. De oud-Olympisch kampioen Ron Zwerver geeft tevens acte de presence.

BSE Heiloo 2009 wordt gehouden op het parkeerterrein tenniscentrum Dorssports. Tijdens deze periode zal het terrein bedekt zijn onder een dikke laag zand, geleverd door Gijs Schot, waarop diverse beachsporten worden uitgeoefend, waaronder: beach tennis, beach voetvolley en beach volleybal. De locatie wordt aangekleed als een echte strandlocatie met loungegedeeltes, bar en lekkere muziek.

Iedereen vanaf 18 jaar kan zich inschrijven. Men hoeft hiervoor dus niet ingeschreven te zijn bij een tennis-, voetbal- of volleybalvereniging zoals bij dit soort evenementen vaak een vereiste is. Tevens kunnen personen meedoen met verschillende disciplines. Doordeweeks worden de poulewedstrijden gespeeld (elk team één avond). In het weekend komen alle teams terug voor de finales met aansluitend een barbecue en feestavond.

Er worden tevens dagdelen gereserveerd voor bedrijven, leerlingen van het PCC en jongeren met een beperking. Voor deze jongeren is een speciale middag onder begeleiding van Ron Zwerver gepland met een hapje en een drankje. Aansluitend verzorgt burgemeester Hans Romeyn van Heiloo de prijsuitreiking.

Interesse in deelname, sponsoring of anders? Mail dan naar: info@beachsportsevents.nl

Binnenkort volgt er meer informatie via diverse media en onze website www.beachsportsevents.nl

Zaterdag 25 april 2009 − bron: Alkmaars Weekblad

2021-10-18 Uitreiking Oeuvreprijs 2021 in de Grote Kerk
2021-06-03 De officiële vlag van Heiloo: het wapen en Willibrordus
2021-05-31 Heiloo heeft een nieuwe vlag.
2021-05-18 Hans Romeyn breekt een lans voor jongerenproject The Spot.
2021-05-04 4 mei toespraak Hans Romeyn
2021-05-04 Zo herdenkt regio Alkmaar op 4 mei zonder samenkomsten
2021-05-01 Maak kennis met burgemeester Hans Romeyn
2021-04-27 Kranslegging, maar geen stille tocht in Heiloo op 4 mei
2021-04-26 Piet en Anneke Nolta verrast door onderscheiding.

Meer nieuws met beach reach zwerver romeyn dorssports


Bron: Jocelyne Tophoff
bron: Jocelyne Tophoff
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: De Noord
bron: De Noord
Bron: Victor Alberts
bron: Victor Alberts