Nieuws

Maalwater Run klaar voor de start

ARCHIEF: Vrijdag 28 augustus 2009 Op zondag 6 september aanstaande wordt de tweede PCC Maalwater Run gehouden, een hardloop-evenement georganiseerd door de Rotary en Trias. Dit jaar is er ook de mogelijkheid om Vriend van de Maalwater Run te worden.

Dit jaar organiseert atletiekverening AV Trias met samenwerking van de Rotary Club voor de tweede maal de PCC Maalwater Run. De wedstrijd zal net zoals vorig jaar weer worden gehouden op en rond de atletiekbaan aan het Maalwater. De loop is geschikt voor zowel de prestatiegerichte loper als de recreatieve loper. Lidmaatschap is niet vereist, kortom iedereen kan zich inschrijven een meedoen.

Vorig jaar hebben atletiekvereniging Trias en de Rotary Club een fors geldbedrag geschonken aan twee verschillende doelen. Ook dit jaar steunt u door middel van uw inschrijfgeld mee aan het goede doel. De inschrijving verloopt via internet. De deelnemers krijgen een T-shirt, de deelnemers aan de scholierenloop krijgen een medaille.

Nieuw dit jaar is dat er naast de bijdrages van sponsoren, voor supporters en sympathisanten de mogelijkheid is om Vriend van de Maalwater Run te worden. In ruil voor een geldelijke bijdrage ontvangt een Vriend een leuke attentie en een vermelding als Vriend o.a. op de website. Inmiddels hebben zich al 50 vrienden aangemeld.

Ook voor belangstellenden die niet willen hardlopen is er genoeg te doen tijdens de Maalwater Run. Er staan gezellige partytenten met eten en drinken, en is er een springkussen voor de kinderen. Iedereen die wil komen aanmoedigen is van harte welkom op het trias terrein, de eerste start is om 14.00 uur.

Vrijdag 28 augustus 2009 − bron: Maalwater Run

2021-05-25 Serieaanrander in Opsporing Verzocht
2021-01-07 Laura de Witte traint in Zuid-Afrika
2020-10-12 Owen Westerhout loopt 5 kilometer voor het goede doel
2020-08-10 Koster dicht bij Top 10 allertijden
2020-07-03 Twee jongens in bootje treffen vrouw aan in sloot Heiloo
2020-02-14 Televisieprogramma “Misdaadcollege” over de ” suv-steker”
2019-10-17 Automobilist die vrouwen neerstak gevonden via kenteken schoonmoeder
2019-08-12 Winst voor De Witte op EK Landenteams
2019-04-24 Wethouder Rob Opdam ontvangt conclusies van pilot gewaardeerd landschap

Meer nieuws met maalwater hardlopen trias


Bron: Ronald Sunnotel
bron: Ronald Sunnotel
Bron: Gerard Oostermeijer
bron: Gerard Oostermeijer
Bron: Edward Neering
bron: Edward Neering
Bron: Victor Alberts
bron: Victor Alberts