Nieuws

Anne Chris en Burn Brigade swingden op de Uitmarkt

ARCHIEF: Zondag 6 september 2009 In januari zijn ze te zien en te horen op het Vriendenconcert in “De Beun”, maar op de Uitmarkt gaven ze al een voorproefje: zangeres Anne Chris en de Burn Brigade. Het applaus was groot en welgemeend. Hun optreden was kort, slechts 4 nummers, maar een groot succes.

De muziek en zang van Anne Chris en de haar begeleidende bigband swingde van het buitenpodium. Het publiek op het zonovergoten parkeerterrein van Rozing was enthousiast. De “Vrienden van De Beun” legden veel eer in met deze activiteit op de Uitmarkt. En ze deden er ook goede zaken. Want weer veel Heilooënaren meldden zich aan als donateur. Het aantal “Vrienden” groeit gestaag en nadert nu de 800.

Bij de informatiekraam van de vrijwilligersstichting die in het Heilooër theater de voorstellingen van beroepsartiesten organiseert, werd ook een enquête gehouden. De vraag richtte zich op degenen die nog niet de weg naar “De Beun” hebben gevonden. En hoewel de antwoorden nog uitgebreid moeten worden bestudeerd, viel meteen al een ding op: velen vinden het niet leuk om alleen naar het theater te gaan en blijven daarom maar thuis. “De Vrienden” willen daar wat aan doen, want via de Gezelschapsbank van de Stichting Ouderenwerk, binnenkort Stichting Welzijn, is het mogelijk mensen bij elkaar te brengen voor het bezoeken van een voorstelling.

Het theaterseizoen in “De Beun” wordt zaterdag 19 september geopend met een muzikaal cabaret van de “Middelbare Meiden”. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar aan de kassa van “De beun” of via www.vriendenvandebeun.nl

Zondag 6 september 2009 − bron: Vrienden van de Beun

2021-04-19 De Aldi komt naar Heiloo
2021-02-23 Rechter geeft Heiloo tik op de vingers.
2020-04-06 Theatermanager De Beun terecht ontslagen, ook geen schadevergoeding
2018-05-14 Film over bijzondere reis Plastic Soup Surfer
2017-03-01 Op zoek naar nieuwe huurder voor HeilooĂ«r theater De Beun
2017-02-21 Marktconsultatie Theater De Beun
2017-02-15 De hele zaal aan tafel
2016-10-02 Terugkijken: Deelnemers geven alles tijdens Showhero
2016-10-01 Straks LIVE: Showhero vanuit Theater de Beun

Meer nieuws met uitmarkt beun


Bron: Edward Neering
bron: Edward Neering
Bron: Carel Kraayenhof
bron: Carel Kraayenhof
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Vrienden van de Beun
bron: Vrienden van de Beun