Nieuws

Werk aan de Zeeweg en Westerweg

ARCHIEF: Dinsdag 8 september 2009 Op maandag 14 september aanstaande starten werkzaamheden aan de Zeeweg en de Westerweg in Heiloo. De Zeeweg tussen De Omloop en de Ringweg tussen de twee nieuwe rotondes wordt opnieuw geasfalteerd en het voetpad langs de Westerweg wordt doorgetrokken tot aan de Vennewatersweg.

De Zeeweg wordt op het gedeelte tussen de twee rotondes tijdens het werk afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Het autoverkeer wordt in twee richtingen omgeleid via de Ringweg - De Dors - Belieslaan - De Omloop. De omleidingen worden ter plaatse met borden aangegeven. Fietsers en voetgangers kunnen wel gebruik blijven maken van de fietspaden langs de Zeeweg, deze blijven tijdens de werkzaamheden gewoon open. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met vrijdag 18 september.

Tegelijkertijd wordt gestart met de aanleg van een voetpad op de Westerweg, op het gedeelte tussen de Slootenslaan en de Vennewatersweg. Het nieuwe voetpad komt te liggen aan de westzijde van de Westerweg. Langs een groot deel van de Westerweg is een voetpad aanwezig, behalve op het gedeelte tussen de Slootenslaan en de Vennewatersweg. Het nieuwe voetpad komt in het verlengde van het al aanwezige voetpad. Met de aanleg van dit ontbrekende stuk voetpad neemt de verkeersveiligheid voor voetgangers aanzienlijk toe.

De Westerweg blijft tijdens de werkzaamheden voor het doorgaande verkeer gewoon toegankelijk. Wel sluit men enige opstopping en vertraging niet uit, omdat voor het veilig werken van de aannemer de weg plaatselijk smaller wordt gemaakt. De werkzaamheden duren naar verwachting enkele weken.

Dinsdag 8 september 2009 − bron: Gemeente Heiloo

2024-02-27 Losgeschoten caravan belandt op zijkant in Egmond-Binnen
2024-01-29 Heilooërs in actie tegen te hoge 'killerdrempels’
2024-01-26 Maandag 29 januari officiële opening nieuwe raadzaal
2024-01-23 Open huis nieuwe locatie gemeentehuis en bibliotheek
2024-01-17 Paspoort of rijbewijs?
2023-10-31 De Stationsweg krijgt eenrichtingsverkeer voor vrachtwagens.
2023-08-15 Hond doodgereden door trein op spoorovergang Heiloo
2023-02-06 Het winkelpand aan de Westerweg blijft toch staan.
2023-01-16 Het nieuwe gemeentehuis in Heiloo wordt concreet.

Meer nieuws met werk in uitvoering zeeweg westerweg


Bron: Traumaheli-MMT.nl
bron: Traumaheli-MMT.nl
Bron: Heiloo-Online
bron: Heiloo-Online
Bron: Pim van der Maas
bron: Pim van der Maas
Bron: Melanie Lamers
bron: Melanie Lamers