Nieuws

Heel Heiloo uitgenodigd op concert FSH

ARCHIEF: Vrijdag 2 oktober 2009 Op zaterdag 10 oktober aanstaande geeft Fanfare Showband Heiloo haar jaarlijkse concert in sporthal Het Vennewater. Dit concert wordt gehouden ter ere van de donateurs die de Fanfare een warm hart toedragen. Dit jaar echter zijn niet alleen onze donateurs van harte welkom, maar wil de Fanfare iedereen in Heiloo uitnodigen om te komen genieten van de muziek en show die zij maakt, zonder dat zij daar entree voor hoeven te betalen.

Niet alleen worden dan de nieuw ingestudeerde muziekstukken ten gehore gebracht, ook wil de Fanfare graag laten zien waar zij voor staat, namelijk het maken van show op marsmuziek, met begeleiden van haar majorettes. Dat daar nog steeds graag naar geluisterd wordt blijkt wel uit de grote opkomsten bij verschillende evenementen waar FSH optreedt. Denk in Heiloo onder andere maar aan optredens als de avondvierdaagse, de intocht van Sinterklaas, de Uitmarkt, maar ook kleine optredens zoals het muzikaal opluisteren van de opening van een nieuwe basisschool. Dergelijke evenementen zouden een stuk saaier zijn zonder muziek. Met trots voert FSH daarom de H van Heiloo in haar naam, en wil zij graag iedereen binnen de gemeente laten zien wat zij als muziekvereniging kan presteren, en wat zij als vereniging voor Heiloo wil betekenen.

Het concert zal uit twee delen bestaan, een lopend showgedeelte en na de pauze een concertgedeelte met als thema de jaren zeventig.. Tijdens dit concertgedeelte zullen onder andere de individuele muzikale talenten van diverse bandleden aan bod komen. Zelfs enkele verrassingselementen zullen niet geschuwd worden. Al met al beloofd het een zeer mooie, muzikale avond te worden, waarbij iedereen, van jong tot oud, van harte welkom is.

Nieuw majorettegroep
In de week na het concert wil FSH starten met een nieuwe majorettegroep, de minirettes. Dit wordt een speciale groep voor jonge kinderen vanaf 5 jaar. Zij die daar zin in hebben krijgen wekelijks majoretteles op de maandagavond. Het beloofd een gezellige club te worden waarbij eerst een aantal basistechnieken worden geleerd, al snel gevolgd door eenvoudige showtjes op marsmuziek. Het is uiteindelijk de bedoeling, dat als deze minirettes er aan toe zijn, dat zij bij de korte optredens de band zullen begeleiden samen met de andere majorettes. Later kan altijd doorgroei plaatsvinden naar de majorettegroep.

Voor meer informatie, zowel over het concert, als over de majorettes, kunt u altijd terecht op de site van FSH, www.showbandheiloo.nl daar staan ook contactgegevens. Of kom eens langs op een van de oefenavonden, maandagavond oefenen de majorettes in de gymzaal van het PCC aan De Dors, en op de donderdagavond oefent de band in de kantine van de gemeentewerken aan de Roosendaal 2 (ingang Kanaalweg).

Vrijdag 2 oktober 2009 − bron: Fanfare Showband Heiloo

2018-06-19 Opmeerse ambtenaren op straat door brand zonnepanelen op dak gemeentehuis
2014-11-22 Sinterklaas weer warm onthaald in Heiloo
2014-05-21 Groot feest op bedevaartsoord
2014-05-13 Avondvierdaagse start op 10 juni
2014-03-02 Ongeval tijdens bedrijfsfeest
2013-11-03 Zes orkesten spelen Carnaval de Paris
2013-10-05 Fanfare Showband Heiloo in concert
2013-08-23 Dolfinn Rocks 2013 weer leuker
2013-05-13 Inschrijving Avond4daagse 2013 gestart

Meer nieuws met fanfare showband fsh


Bron: OBS De Springschans
bron: OBS De Springschans
Bron: Rob Mastenbroek
bron: Rob Mastenbroek
Bron: Junior play-in
bron: Junior play-in
Bron: Junior play-in
bron: Junior play-in