Nieuws

Concert Fanfare Showband groot succes

ARCHIEF: Maandag 12 oktober 2009 Het concert dat Fanfare Showband Heiloo afgelopen zaterdag 10 oktober in sporthal Het Vennewater heeft gegeven was een groot succes. Het aanwezige publiek heeft erg genoten van de show en de muziek, en waren na afloop zeer lovend over het optreden.

Het concert bestond in feite uit twee delen. Voor de pauze liet de fanfare datgene zien, waar ze bekend voor staat. Het lopen van shows tijdens het uitvoeren van de muziek die ze op straat spelen. Bijna een uur duurde dit gedeelte, waarbij niet eens alle muziekmarsen aan bod kwamen die in het straatreportaire zitten van de fanfare. Bij de start van dit eerste gedeelte mochten die jeugdtambourleden "openen". In een klein, speciaal voor deze gelegenheid ingestuurd showstukje presenteerden zij vol trots hun nieuwe trommels die zij deze avond voor het allereerst mochten gebruiken.

Het gedeelte na de pauze bestond uit een zittend gedeelte waar meer concertstukken werden gespeeld. Het thema hierbij was "de jaren tachtig", waarbij o.a. nummers van Doe Maar, the Blues Brothers en filmmuziek van Ennio Morricone voorbij kwamen. Tussendoor kwamen nog aparte shows aan bod. De majorettengroep liet haar show zien op de muziek van Michael Jackson, terwijl de wedstrijdgroep van de majorettes haar grote show op de muziek van Flasdance lieten zien. Ook de tambourgroep had nog een verrassing in petto, niet alleen lieten ze een mooie showpartij zien, halverwege werd de zaal geheel donker en kon het publiek van extra spektakel genieten omdat de tambours speelden met lichtgevende stokken wat een mooie extra effect aan het geheel gaf.

Met een spetterende uitvoering van het nummer Everybody Needs Somebody als uitsmijter waarbij iedereen uit zijn dak ging werd het concert opgesloten. Na afloop kon iedereen nog gezellig napraten en nagenieten in de bar van de sporthal, waar de fanfare ook nog gezorgd had voor een gezellige disco.

Maandag 12 oktober 2009 − bron: Fanfare Showband Heiloo

2018-06-19 Opmeerse ambtenaren op straat door brand zonnepanelen op dak gemeentehuis
2014-11-22 Sinterklaas weer warm onthaald in Heiloo
2014-05-21 Groot feest op bedevaartsoord
2014-05-13 Avondvierdaagse start op 10 juni
2014-03-02 Ongeval tijdens bedrijfsfeest
2013-11-03 Zes orkesten spelen Carnaval de Paris
2013-10-05 Fanfare Showband Heiloo in concert
2013-08-23 Dolfinn Rocks 2013 weer leuker
2013-05-13 Inschrijving Avond4daagse 2013 gestart

Meer nieuws met fanfare showband fsh


Bron: OBS De Springschans
bron: OBS De Springschans
Bron: Rob Mastenbroek
bron: Rob Mastenbroek
Bron: Junior play-in
bron: Junior play-in
Bron: Junior play-in
bron: Junior play-in