Nieuws

GP Groot sponsort AZ

ARCHIEF: Maandag 8 maart 2010 GP Groot en BOHA/Texaco zijn samen Business Sponsor geworden bij AZ. De bedrijven verbinden zich voor drie jaar aan de Alkmaarders. Met deze vernieuwde sponsorrelatie breiden GP Groot en BOHA Texaco het reeds sinds begin jaren negentig bestaande sponsorschap uit.

GP Groot-BOHA/Texaco en AZ passen goed bij elkaar, aldus algemeen directeur Marcel Wester van GP Groot. “Met het wegvallen van hoofdsponsor DSB Bank, is bij AZ veel steun weggevallen. Wij hopen met het uitbreiden van het sponsorschap van GP Groot en BOHA/Texaco extra ondersteuning aan AZ te bieden. Het is zowel voor ons als voor AZ belangrijk om de regionale band de komende jaren te versterken. We hopen dan ook dat onze sponsorovereenkomst een signaal aan andere regionale bedrijven is om nu in te stappen.”

“Wij zijn zeer blij dat we GP Groot en BOHA/Texaco als nieuwe Business Sponsor kunnen verwelkomen”, zegt Directeur Algemene Zaken Toon Gerbrands van AZ. “Sowieso is het mooi dat deze bedrijven hun naam al zo lang aan AZ verbinden. Wij hopen van harte dat dit voor andere regionale bedrijven een duwtje in de goede richting is om nieuwe sponsorovereenkomsten met AZ aan te gaan of bestaande sponsorovereenkomsten te verlengen. De komst van GP Groot en BOHA/Texaco kan anderen net dat steuntje in de rug geven dat ze nodig hebben.”

Maandag 8 maart 2010 − bron: GP Groot

2021-07-16 Racketsport rukt op: indoor tennishal De Dors wordt Plaza Padel Heiloo.
2021-07-08 Heiloo geeft groen licht voor 57 woningen aan zuidkant
2021-07-03 Indoor tennishal De Dors wordt padelcentrum
2021-06-10 Afwachten of toch vakantie boeken?
2020-11-16 Peter van Veen: Van Kwartje Koffie tot Motel Heiloo
2020-09-03 Thomas Ouwejan op huurbasis naar Udinese
2020-07-06 Korpsen verplaast naar andere karzenes voor dekking
2020-06-01 Pas op voor deze leuke, overstekende obers in Heiloo!
2020-03-14 Eenzame bezoeker Bazaar nog niet op de hoogte van corona: "Alles is langs me heengegaan"

Meer nieuws met gpgroot az


Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Raymond Both🦴
bron: Raymond Both🦴
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn