Nieuws

2e Editie en Afterparty Heilectroo

ARCHIEF: Maandag 18 oktober 2010 HEILOO - De eerste editie van Heilectroo kan de boeken in als zeer geslaagd. Heiloo is weer op de kaart gezet met een waanzinnig dance-event. Door het grote succes krijgt het evenement ook een vervolg: volgende maand een afterparty en volgend jaar de tweede editie.

Afgelopen zaterdag vond de eerste editie van Heilectroo plaats. Met een uitverkocht huis is Heiloo weer even op de kaart gezet en is bewezen dat Heiloo snakt naar meer van dit soort feesten. Organisator Hugo Kraakman kan terugkijken op een zeer geslaagde avond: “Dit was gewoon genieten!”

Alle ingrediënten waren aanwezig om dit feest tot een succes te maken. De brede doelgroep, de ambiance en een geweldige line-up. DJ Jean bijtte het spits af waarna de DJ’s Hugo Chavez, Ricky Rivaro en Erick E volgde. MC Lady Bee en saxofonist Stanley Medema zorgde voor de entertainment en viel in zeer goede smaak.

“Ik heb gezegd dat er een tweede editie van Heilectroo zou komen als het uitverkocht zou raken en daar ga ik me aan houden.” Hugo zal dus weer op zoek gaan naar sponsoren die hun steentje bij willen dragen aan dit terugkerende evenement.

Het feest moet nabesproken worden en daarom komt er vrijdag 12 november aanstaande een Heilectroo-afterparty in Cafe La Strada. Deze kroeg zal op deze avond door de hulp van Buk Buk omgetoverd worden in een discotheek. Organisator Hugo Kraakman aka Hugo Chavez zal achter de draaitafels plaatsnemen met multitalent DJ Rude en saxofonist Stanley Medema. Er is geen entree en dus is iedereen welkom om nog even na te genieten van de eerste editie van Heilectroo.

Maandag 18 oktober 2010 − bron: Heilectroo

2014-08-19 RockArt museum bij Nostalgie
2014-06-23 Proef met concert van 3JS
2014-06-18 Dinnershow met mentalisten bij Fletcher
2014-05-27 Soulshow in Kwartje Koffie
2014-04-06 Early Bird tickets voor Nostalgie
2014-03-20 Lokale partijen op Oranjebal
2014-03-18 Gratis drankje in de skihut
2014-02-22 Apres-Ski XL bij Fletcher Hotel
2013-12-23 Zesduizend euro voor goede doelen

Meer nieuws met heilectroo


Bron: Fletcher Events
bron: Fletcher Events
Bron: Heiloo-Online
bron: Heiloo-Online
Bron: Heilectroo
bron: Heilectroo