Nieuws

Informatieavond Halve Dagopvang Pino

ARCHIEF: Donderdag 21 oktober 2010 HEILOO - Met ingang van het nieuwe schooljaar heeft Halve Dagopvang Pino, gevestigd in een eigen ruimte in de Benedictusschool in Heiloo, haar deuren geopend. Op 3 november aanstaande kan iedereen een kijkje komen nemen op de informatieavond.

Halve dagopvang betekent dat Pino geopend is tussen 7.30-13.00 uur. Ideaal voor ouders die onder schooltijd werken en die het belangrijk vinden dat hun kind met leeftijdgenootjes en kundige begeleiding ontdekt en spelend leert. Pino is bestemd voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud en werkt met een aantal bijzondere programma's en activiteiten.

Voorbeelden van de bijzondere programma's en activiteiten zijn een programma voor interactief voorlezen, Engelse taal (met Dora) en een programma voor de sociale ontwikkeling volgens de methode "Bino". Daarnaast organiseert Pino regelmatig natuuractiviteiten en gerichte beweegactiviteiten.

De ruimte waarin Pino gevestigd is, is ruim en praktisch ingericht en voldoet op alle gebieden aan de hoogste normen. De binnenruimte bevat tevens een aparte ruimte die dienst doet als atelier. In dezelfde ruimtes zijn ook peuterspeelzaal Pino en de vestiging voor Buitenschoolse opvang van Forte Kinderopvang gevestigd. Het buitenterrein is ruim van opzet en biedt volop uitdaging voor de peuters van Pino.

De kinderen van Halve Dagopvang Pino en peuterspeelzaal Pino worden als gezamenlijke groep opgevangen en activiteiten worden gezamenlijk ondernomen. Het verschil met de peuterspeelzaal is dat de Halve Dagopvang gedurende het hele jaar geopend is, een langere openingstijd heeft per dag en dat ouders/verzorgers voor deze vorm van opvang ook kinderopvangtoeslag kunnen aanvragen.

Tijdens schoolweken worden de kinderen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag opgevangen bij Pino zelf. Op woensdag en tijdens schoolvakanties vindt de opvang plaats in ons kinderdagverblijf Eigen Wijs in Limmen. Op het moment dat de grootte van groep minstens 5 zal zijn, zal Halve Dagopvang Pino ook op woensdag en/of dagdelen tijdens schoolvakanties geopend zijn.

Wilt u de sfeer bij Pino eens proeven? Kom dan naar de informatieavond op 3 november aanstaande, aanvang 20.00 uur, aan de J.P. Hasebroekweg 21, ingang via hek Barlaken. U kunt ook bellen voor een afspraak. Meer informatie op www.fortebv.nl of bel het Centraal Bureau, tel. 0251 65 80 58

Donderdag 21 oktober 2010 − bron: Forte BV

2022-03-25 Kits Oonlie moet klaslokalen voor kinderopvang in Heiloo ontruimen, zegt de rechter.
2021-06-28 In nieuwbouw moeten school en kinderopvang komen
2020-05-15 Dank en waardering voor docenten en kinderopvangmedewerkers
2020-05-14 BUCH bedankt docenten en kinderopvangmedewerkers
2020-04-01 Kinderopvang Heiloo ook 's nachts beschikbaar voor ouders met cruciale beroepen
2020-03-27 Heiloose start petitie: "Gezelschapsdierenartsen moeten op de lijst van vitale beroepen!"
2020-01-29 Nieuwe regels huurtoeslag Belastingdienst 2020
2019-12-10 Komt u in aanmerking?
2016-05-24 Springkussendieven slaan slag bij kinderopvang Heiloo

Meer nieuws met kinderopvang fortebv


Bron: Anne Klijnstra
bron: Anne Klijnstra
Bron: Forte Kinderopvang
bron: Forte Kinderopvang
Bron: Anne-Marie Jansen
bron: Anne-Marie Jansen