Nieuws

Oude Werf en Oosterzij nog veiliger

ARCHIEF: Dinsdag 4 januari 2011 HEILOO - De bedrijventerreinen Oude Werf en Oosterzij hebben een tweede ster voor het Keurmerk Veilig Ondernemen voor BedrijventerreinenĀ (KVO-B) behaald. Het certificaat zal tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Ondernemersvereniging officieel worden uitgereikt.

Leden van de werkgroep zijn drie jaar geleden gestart met het keurmerk voor bedrijventerreinen. Ondernemers, gemeente, brandweer en politie hebben de handen ineengeslagen om criminaliteit en overlast aan te pakken. Het belangrijkste doel is om de bedrijventerreinen leefbaar en veilig te krijgen en te houden.

Voor het verkrijgen van het certificaat moet een aantal stappen doorlopen zijn, zoals een veiligheidsanalyse, een plan van aanpak en een samenwerkingsovereenkomst. In 2008 behaalden de Oude Werf en de Oosterzij de eerste ster en nu dan weer een certificaat. De afgelopen jaren is door alle disciplines hard gewerkt, ondernemers zijn geƫnqueteerd en zaken zijn opgepakt. De samenwerking onderling is zeer goed te noemen en werpt haar vruchten af.

Het KVO-B is een direct gevolg van afspraken die in 2000 zijn gemaakt door MKB-Nederland, VNO-NCW, de verzekeraars en de ministeries van EZ, Justitie en Binnenlandse Zaken. MKB-Nederland heeft, op verzoek van het ministerie van Justitie, een coƶrdinerende rol en helpt veel bedrijventerreinen op weg naar de certificaten.

Het certificaat zal worden uitgereikt door mevrouw Agnes van Leeuwen van MKB- Nederland op vrijdag 7 januari aanstaande aan burgemeester Hans Romeyn en wethouder Hero Veger, en vertegenwoordigers in de werkgroep KVO van ondernemers, brandweer en politie.

Dinsdag 4 januari 2011 − bron: Uitkijkpost

2024-01-19 Bedrijventerreinen Heiloo op orde bij onaangekondigde controles
2023-12-14 Heiloo en HVC onderzoeken extra windmolen Boekelermeer
2023-12-11 Webreturn wint prijs voor beste onderneming van Heiloo
2023-11-15 Verwijderen 20 bomen Ypesteinerlaan vanwege veiligheid
2023-11-13 Banenbeurs voor OekraĆÆense inwoners groot succes
2023-10-31 Sluiproute tussen Heiloo en Alkmaar staat nu ook op de navigator.
2023-10-13 Bedrijventerreinen krijgen Keurmerk Veilig Ondernemen
2023-09-26 De sluiproute door de Boekelermeer: asfalteren of afsluiten?
2023-09-20 Maaien, onderhoud gras en sloten

Meer nieuws met bedrijven veiligheid


Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn