Nieuws

Jeugdtheater met Sneeuwwitje naar De Vest

ARCHIEF: Dinsdag 18 januari 2011 HEILOO - Het jeugdtheater dat zou spelen in Theater de Beun, heeft ook een alternatieve locatie gevonden. De jeugdige acteertalenten zullen Sneeuwwitje opvoeren in theater De Vest in Alkmaar.

Na ruim een week van spanning, koortsachtig overleg en vele bezoeken aan diverse locaties kwam op gisteren voor het jeugdtheater het verlossende telefoontje. Theater de Vest kwam met een prachtig aanbod om het Jeugdtheater te steunen en "uit de brand" te helpen. Op vrijdag 4 februari om 20.30 uur en zaterdag 5 februari om 14.30 en 20.30 uur speelt Jeugdtheater Heiloo Sneeuwwitje in de Reaalzaal van Theater de Vest.

Hartverwarmend waren alle reacties van mensen, theaters en bedrijven. “Wij willen dan ook alle mensen die het Jeugdtheater een warm hart toedragen van harte bedanken voor hun meeleven en meedenken. Zonder hun steun was de moed ons in de schoenen gezonken. Door elke suggestie die wij kregen bleven wij doorzoeken, met uiteindelijk Theater de Vest als resultaat.”

Het jeugdtheater heeft zich door Sneeuwwitje laten inspireren. Het verhaal is bij iedereen bekend, maar het jeugdtheater zou het jeugdtheater niet zijn als zij hier hun eigen draai aan gegeven. Zo zal het publiek worden verrast met grappige en spannende aanpassingen aan het bestaande verhaal, maar ook alle vertrouwde personages zijn aanwezig, de boze stiefmoeder, de dwergen en de prins. Dit alles zorgt voor een verassende familie voorstelling en de vraag blijft. Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land?

Alle mensen die al kaarten hadden gekocht kunnen deze, voor wat de zaterdagvoorstellingen betreft gebruiken. Let wel goed op de veranderde aanvangstijden. Kaarten voor de zondagvoorstelling van 15.15 uur kunnen gebruikt worden voor de vrijdagavond voorstelling van 20.30 uur. Mocht dat voor sommige mensen niet uitkomen, dan kunnen zij deze kaarten omruilen voor één van de zaterdagvoorstellingen. Kaarten voor de zondagvoorstelling van 12.15 uur kunnen ook geruild worden.

Voor iedereen die nog geen kaarten heeft, deze zijn nog volop te krijgen: de kaartverkoop blijft in handen van Theater de Beun. Openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur. Kaarten zijn ook te reserveren via info@sjth.nl

Dinsdag 18 januari 2011 − bron: Stichting Jeugdtheater

2021-04-19 De Aldi komt naar Heiloo
2021-02-23 Rechter geeft Heiloo tik op de vingers.
2020-04-06 Theatermanager De Beun terecht ontslagen, ook geen schadevergoeding
2018-05-14 Film over bijzondere reis Plastic Soup Surfer
2017-03-01 Op zoek naar nieuwe huurder voor Heilooër theater De Beun
2017-02-21 Marktconsultatie Theater De Beun
2017-02-15 De hele zaal aan tafel
2016-10-02 Terugkijken: Deelnemers geven alles tijdens Showhero
2016-10-01 Straks LIVE: Showhero vanuit Theater de Beun

Meer nieuws met jeugdtheater beun


Bron: Carel Kraayenhof
bron: Carel Kraayenhof
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Vrienden van de Beun
bron: Vrienden van de Beun
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn