Nieuws

Nieuwjaarsconcert Caecilia succes

ARCHIEF: Zaterdag 22 januari 2011 HEILOO - Het Nieuwjaarsconcert van Heilooër Harmonieorkest Caecilia, samen met Gé Reinders, is gehouden in een geweldige sfeer, het publiek en de muzikanten hebben genoten.

Het traditionele Nieuwjaarsconcert van Harmonie Caecilia werd vanwege de brand in theater De Beun gehouden op een andere locatie in Heiloo, de aula van GGZ.

Gé Reinders boekte afgelopen jaren overal in het land grote successen met zijn programma met plaatselijke blaasorkesten. Eigenlijk was Reinders al gestopt met deze reeks, maar voor het 85-jarig bestaan van harmonie Caecilia kwam hij nog één keer naar Noord-Holland.

"Wij zijn heel blij met de medewerking van Gé Reinders, die een wereldreis vanuit Limburg heeft moeten maken om Heiloo, nog een heel eind boven de rivieren en zelfs boven het Noordzeekanaal, te bereiken", meldt men. "Het was geweldig om zijn liedjes met onze blaosmuziek te mogen begeleiden."

Caecilia speelde ook nog twee stukken uit het eigen repertoire: Ivanhoe, dat de dapperheid en romantiek van de ridders beschrijft en de vurige paso doble Espana Cani.

Zaterdag 22 januari 2011 − bron: Caecilia

2013-09-25 Caecilia zet de fik er in
2011-01-22 Nieuwjaarsconcert Caecilia succes

Meer nieuws met caecila