Nieuws

Albert Heijn 't Loo ingrijpend verbouwd

ARCHIEF: Donderdag 3 maart 2011 HEILOO - Vanaf woensdag 9 maart aanstaande kunnen inwoners ook bij de Albert Heijn in Winkelhof 't Loo boodschappen doen met de zelfscanner. Dankzij een ingrijpende verbouwing biedt Albert Heijn 't Loo voortaan deze service.

"Hiermee vervullen we een wens van de vele klanten die al ervaring met zelfscannen hebben opgedaan in andere Albert Heijn-winkels", zegt supermarktmanager Kees Groot. "Zij vinden het boodschappen doen op deze wijze prettig. Ik ben blij dat deze klanten voortaan ook bij ons terecht kunnen."

Opening
Albert Heijn 't Loo gaat woensdag 9 maart om 18.00 uur weer open. Bij de heropening zijn drie inwoners uit Heiloo nadrukkelijk aanwezig. Zij zijn de winnaars van een speciale openingsactie en gaan winkelen voor een goed doel als de supermarkt nog gesloten is voor de klant.

"Mevrouw Okkinga geeft de boodschappen aan Hobbyfarm, mevrouw Rotteveel aan De Amberhof en mevrouw Olij aan het Knaagdierencentrum. Bij de heropening tonen onze buurtgenoten hoe vol hun winkelkarren uiteindelijk zijn geworden", aldus de supermarktmanager.

Tot en met zondag 13 maart is het feest bij Albert Heijn 't Loo. Er zijn dan extra veel verschillende proeverijen waaronder met diverse lekkernijen uit de eigen grill. Zaterdag deelt de winkel van 10.00 tot 15.00 uur suikerspinnen uit en krijgen alle klanten gratis het regionale dagblad.

Nieuw
De vernieuwde supermarkt oogt ruimer dan voorheen. "Dat komt omdat we de winkel volledig opnieuw en op vernuftige wijze hebben ingericht. We hebben daarmee veel extra ruimte gecreeërd waardoor we voortaan zo'n 1.500 artikelen meer kunnen aanbieden."Een aantal van die nieuwe producten vindt de klant bijvoorbeeld op de delicatessenafdeling. Dankzij een eigen grill is er tot aan sluitingstijd vers gegrilde vleeswaren, kippenbouten en snacks verkrijgbaar.

Extra's
De supermarktmanager weet zeker dat de klanten blij zullen zijn met alle vernieuwingen. "Met de ruime winkel en het grote assortiment, maar ook met alle extra's. Zo hebben we het enige oplaadpunt voor de OV-chipkaart in Heiloo, is er volop gratis parkeergelegenheid en zijn we voortaan elke dag tot 21.00 uur open."

Donderdag 3 maart 2011 − bron: Albert Heijn

2023-02-06 Weekaanbieding Uw Slager Heiloo-Egmond
2022-11-14 Wethouders openen Meer Bomen Nu-seizoen
2022-11-07 Weekaanbieding Uw Slager Heiloo-Egmond
2022-08-26 Open monumentendagen op 10 en 11 september
2022-04-08 Aangepaste openingstijden met Pasen
2022-01-17 Weekaanbieding Uw Slager Heiloo-Egmond
2021-06-26 Veteranendag lokaal gevierd met opening plantsoentjes
2021-04-29 Aangepaste openingstijden 5 mei en Hemelvaartsdag
2021-04-17 Abonnement verkoop Baafje gestart

Meer nieuws met albertheijn opening


Bron: Frank van Eykelen
bron: Frank van Eykelen
Bron: Michel Engelsman
bron: Michel Engelsman
Bron: Mark Komin
bron: Mark Komin
Bron: Marijke van Putten
bron: Marijke van Putten