Nieuws

Twee dagen fietsen in Winkelhof

ARCHIEF: Zaterdag 12 maart 2011 HEILOO - Dit weekend wordt de Tweewielerbeurs in Winkelhof ’t Loo voor het vierde achtereenvolgende jaar gehouden, een initiatief van de Heilooër fietsenhandelaren Bosman Tweewielers en George Vlaar Tweewielers.

Verspreid over twee pleinen in het winkelcentrum zullen zij alle nieuwe modellen van 2011 showen en u voorzien van achtergrondinformatie. "Een unieke situatie: twee fietshandelaren uit Heiloo die de handen ineen hebben geslagen om gezamenlijk een rijwielbeurs op te zetten."

Retro voor jeugd
Omdat beide zaken eigen specifieke merken en assortiment hebben, krijgt de consument een zo breed mogelijk aanbod te zien. "Onder de jeugd en jongeren is de retrofiets, waaronder de opoefiets en de robuuste fietsen met transportdragers of mand voorop, erg populair en verkrijgbaar in vele kleuren en uitvoeringen."

Elektrische fietsen
Daarnaast bestaat uiteraard een belangrijk deel van de getoonde fietsen uit de elektrische fietsen, een steeds populairder wordende fiets in de tweewielerbranche. “We hoorden voorheen nog wel eens van mensen dat ze er ‘nog niet aan toe zijn’. Tegenwoordig rijden ook veertigers op de elektrische fiets”, aldus Bert Bosman.

Gedurende de Fietstweedaagse is een promotieteam van Gazelle aanwezig, zodat iedereen een elektrische fiets kan uitproberen. De fiets van het jaar 2011 Gazelle ‘Eclipse’ is hier ook te zien.

Kinderen
De medewerkers van Veilig Verkeer Nederland/Fietserbond zijn aanwezig om de veiligheid van het fietsen te promoten. Tevens is er een parcour uitgezet voor de kinderen en kunnen zij deelnemen aan een kleurwedstrijd.

Zaterdag 12 maart 2011 − bron: Winkelhof 't Loo

2021-01-14 Fietspad Kennemerstraatweg dicht, overdag hulp bij oversteken
2021-01-11 Lekkende gasfles zorgt voor flink wat tumult in Heiloo.
2020-12-25 Tas gestolen door man op fiets
2020-11-20 Dertig in het hele dorp: Heiloo moet nu echt op de fiets
2020-11-03 Cleaszpad schakel in plant-estafette
2020-09-29 Castricum heeft intentieovereenkomst doorfietsroutes ondertekend
2020-06-22 Fietser gewond bij botsing met auto
2020-04-18 Alkmaarse politie zoekt eigenaren van 50 gestolen fietsen
2020-03-14 Eenzame bezoeker Bazaar nog niet op de hoogte van corona: "Alles is langs me heengegaan"

Meer nieuws met fiets


Bron: ~Janneke~
bron: ~Janneke~
Bron: Rene van der Flier - Heiloo Vitaal
bron: Rene van der Flier - Heiloo Vitaal
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Michel Engelsman
bron: Michel Engelsman