Nieuws

Hans kookt met Oesterman

ARCHIEF: Vrijdag 25 maart 2011 HEILOO - Restaurant De Loocatie is bezig met een bijzondere serie kookavonden, waarbij de gerechten worden afgestemd op een speciale gast. Binnenkort is dat Marcus de Oesterman

Hans Kok, chef-kok van restaurant De Loocatie in Winkelhof 't Loo, is vorig jaar begonnen om elke maand een thema-gast uit te nodigen. De eerste gasten waren wijnliefhebbers en collega koks. Hans kiest ingrediënten en recepten speciaal voor de gelegenheid.

Oesterman
Op zondag 3 april aanstaande Hans kookt met Marcus de Oesterman. "Het wordt een oesterproeverij en diner met het mooiste van de zee", aldus Hans. Hans kookt visgerechten, de proeverij wordt verzorgd door de authentieke en ambachtelijke Marcus.

Verhalen
"Mooie anekdotes, aanstekelijke verhalen en een stukje historie gaan hand in hand tijdens deze culinaire presentatie", zegt Marcus. "Leer de verschillende oesters kennen. Waar ze vandaan komen, hoe u ze bereiden kunt en welke fijnzinnige smaken er bij het eten vrijkomen."

Vrijdag 25 maart 2011 − bron: Restaurant Loocatie

2017-03-02 Proeven van bier en kaas in Cultuurkoepel
2015-04-26 Oranjebal proeft Heiloo met oranjebier
2015-01-14 Ik winkel in Heiloo prijsuitreiking
2014-09-12 Monumentaal weekend voor de deur
2014-09-10 Monumentale groenten ‘op locatie’
2014-09-06 Groene kruis gaat weer aan
2014-09-03 Loocals in Winkelhof 't Loo
2014-08-31 Pakhuis open met monumentenweekend
2014-04-07 Michael van Praag bij De Foresters

Meer nieuws met oesters proeverij loocatie


Bron: Heiloo-Online
bron: Heiloo-Online
Bron: Fred Dellemijn
bron: Fred Dellemijn
Bron: HSV Heiloo
bron: HSV Heiloo
Bron: Biernet.nl
bron: Biernet.nl