Nieuws

Programma Oranjebal bekend gemaakt

ARCHIEF: Woensdag 13 april 2011 HEILOO – Het traditionele Oranjebal op Koninginnedag in de feesttent in Ypestein gaat ook dit jaar plaatsvinden, het programma heeft de organisatie afgelopen week bekend gemaakt: topacts met grote inbreng van bekende gezichten uit Heiloo.

Het feest begint om 16.00 uur met Spring in 't Veld: drie muzikanten met een kindershow voor kinderen tot ongeveer 8 jaar. Zij zingen nieuwe liedjes, oude liedjes, lieve liedjes en brutale liedjes. De voorstelling wordt altijd enthousiast ontvangen bij kinderen die zullen lachen, gieren en meebrullen.

JJJJUS
De runner-up Heilooër band met vele bekende Ypesteinse gezichten speelt vanaf 17.15 uur. Uitgangspunt voor hun repertoire is “nummers die iedereen wel kent, maar die niet zo vaak gecoverd worden”. Dit kunnen zowel eigentijdse nummers zijn, alsook nummers uit het verleden. Het repertoire bestaat ondermeer uit: Anouk, Ilse de Lange, Caro Emerald, The Baseballs, De Dijk, maar ook lekkere rocknummers van Santana, Melissa Etheridge, Dilana Smith, Blondie, Alanis Morisette en The Black Crows.

DJ Hugo
Om 18.15 uur pakt DJ Hugo de draad op. In de 10 jaar dat hij zijn plaatjes draait heeft hij in bijna alle kroegen en discotheken in de regio wel zijn muziek laten klinken en zo is deze man ondertussen uitgegroeid tot een allround DJ die op een feest alle kanten qua muziek op kan gaan en er altijd weer een geslaagd feest van weet te maken.

Detroit Doctors
Om 19.00 uur is het tijd voor The Detroit Doctors: dansen, springen, het hoofd hard schudden en stevig in de handen klappen. Ooit samengebracht om het Koningin Wilhelmina Fonds te steunen in de strijd tegen kanker houden de Doctors nu overal praktijk waar gedanst moet worden. De muziek van de band laat zich het beste omschrijven als soul met rock. Of rock met veel soul.

DJ Dennis
DJ Dennis draait vanaf 20.15 uur en is naar verluid de nieuwe Tiësto uit de Buk Buk leerschool. De verwachting zijn hooggespannen, de organisatie weet zeker dat er een broeierige Ibiza clubsfeer kan ontstaan. Hij brengt een zeer speciaal setje mee om de Koninginnedag in style te vieren.

The Cover Company
De afsluitende band beklimt om 21.00 uur het podium. De Noord-Hollandse formatie Cover Company speelt covers van rockmuziek met een duidelijk symfonische inslag. Een hechte groep muzikanten die al heel wat jaren in een vaste samenstelling op veel uiteenlopende gelegenheden speelt.

Vrijwilligers
Er is ook nog plaats voor vrijwilligers om Oranjebal op een andere manier mee te maken en deel uit te maken van een enthousiast team om deze traditie in stand te kunnen houden. Meer informatie staat op de website www.oranjebalheiloo.nl onder het kopje Vrijwilliger.

Woensdag 13 april 2011 − bron: Oranjebal Heiloo

2022-05-04 Financiële bijdrage voor vier culturele organisaties
2015-04-26 Oranjebal proeft Heiloo met oranjebier
2015-04-25 Stuur ons uw leukste Koningsdagfoto
2015-04-14 Oranjebal viert feest, iedereen is welkom!
2014-04-26 Oranjebal trapt af met spellen
2014-04-24 Opbouw Oranjebal van start
2014-03-20 Lokale partijen op Oranjebal
2014-03-14 Oranjebal viert Koningsdag met Oos Joos
2013-05-01 Kroningsdag uitbundig gevierd

Meer nieuws met oranjebal


Bron: Oranjebal Heiloo
bron: Oranjebal Heiloo
Bron: Oranjebal Heiloo
bron: Oranjebal Heiloo
Bron: Oranjebal Heiloo
bron: Oranjebal Heiloo
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn