Nieuws

3D dagen bij Radio Bakker

ARCHIEF: Dinsdag 10 mei 2011 HEILOO - Ontdek als eerste de nieuwe Individual 3D bij Loewevakhandelaar Radio Bakker tijdens de drie 3D dagen van aanstaande donderdag 12 mei tot en met zaterdag 14 mei. Men staat klaar met een hapje en een drankje.

Het is de introductie van de eerste 3D tv van Loewe, dit is het laatste model dat geintroduceerd wordt in een hele nieuwe lijn LED tv's van Loewe. "Binnen Loewe maken alle modellen nu gebruik van de energiezuinige LED technologie", vertelt Robert Bakker. "Hierdoor verbruiken de toestellen aanzienlijk minder stroom dan de voorgaande LCD modellen."

Alle media
Ook zijn alle modellen nu uitgerust met media home. Hiermee kun je foto's, muziek en films direct vanaf een USB stick of harde schijf afspelen, maar ook rechtstreeks vanaf een PC doordat de tv verbonden is met het huisnetwerk. "De meeste modellen zijn ook uitgerust met media net, hiermee kun je diverse functies vanaf het internet direct benaderen, zoals uitzending gemist, weer.nl, aupeo, picassa en nog veel meer."

Internet op TV
"Ook internetradio is geïntegreerd en te gebruiken zonder dat het toestel aan hoeft te staan", vertelt Robert. "En een directe internet portal is aanwezig, zodat je letterlijk met het toestel kan internetten." Vanwege de introductie van de complete lijn zijn er ook speciale acties: "Ondermeer op diverse modellen een inruilvoordeel van 200 euro en krijgt u een draadloos toetsenbord kado om nog eenvoudiger met het toestel op internet te surfen."

Tijdens de introductiedagen van donderdag 12 tot zaterdag 14 mei 2011 is iedereen van harte welkom bij vakhandelaar Radio Bakker aan de Kennemerstraatweg 255 om onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwste 3D belevenis mee te maken.

Dinsdag 10 mei 2011 − bron: Radio Bakker

2011-05-10 3D dagen bij Radio Bakker
2011-03-01 Tweede editie Lifestyle Heiloo

Meer nieuws met radiobakker


Bron: Veeds Tech NL
bron: Veeds Tech NL