Nieuws

Loocatie in Lekker 2012

ARCHIEF: Vrijdag 28 oktober 2011 HEILOO - Restaurant De Loocatie staat weer in dé restaurantgids van Nederland: Lekker 2012. Hans Kok kookt ambachtelijk en zonder fratsen, is de conclusie van een smakelijke recensie.

Na tapenade met warm brood en olijven proefde men een salade. "Gemengde bladsla, gemarineerde tomaatjes, stukjes komkommer, cornichons, hazelnoten, royale stukken zwezerik, geroosterde gambaÂ’s, gegrilde coquilles, gemalen zeezout, een prima dressing en eendenleverkrullen. Een gerecht om van te genieten."

Speciale complimenten gaan uit naar de cumberlandsaus van Hans. "Ook de huisgemaakte kalfspaté met gekonfijte komkommer is goed. Van de cumberlandsaus krijgen we maar enkele druppels terwijl we daar juist wel een emmer van zouden lusten."

Voor het hoofdgerecht ging men aan de vis. "Krokant op de huid gebakken heilbot, heerlijk vers en perfect bereid, met geroosterde coquillenootjes. De kreeftensaus is naar onze smaak te mild en zacht. De scholfilet op het andere bord is goed gebakken en komt met gambaÂ’s en heerlijke tomatensalsa op tafel."

De beide visgerechten kregen als garnituur aardappelpuree en peultjes, waspeen en broccoli. "De asperges zijn te kort gegaard, maar de huisgemaakte mayonaise en Vlaamse frieten maken dat meer dan goed. Je kunt hier ambachtelijk goed eten."

Vrijdag 28 oktober 2011 − bron: Lekker 2012

2024-11-15 Emad A. veroordeeld tot 22 jaar cel voor 'kloostermoord'
2024-11-15 Emad A.
2023-08-01 'Vermiste Amsterdammer bruut vermoord in klooster Heiloo'
2022-12-22 Een avond dansen met de 3JS tot het over is!
2022-09-04 Laura Fygi met Trio Galantes (A Latin Romance) komt naar Heiloo
2022-05-18 Queen Forever komt naar Heiloo
2022-05-16 Bierketels, bars, meubilair, kookgerei.
2021-11-29 THE BEST Abba tribute komt naar Heiloo
2021-11-19 Op zaterdag 15 januari 2022 komen de 3JS naar Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo.

Meer nieuws met restaurant


Bron: Bram Bruin
bron: Bram Bruin
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: ALiDA
bron: ALiDA