Nieuws

Gymclub krijgt steuntje in de rug

ARCHIEF: Vrijdag 25 november 2011 HEILOO - De Gym- en trampolinevereniging Heiloo (GTH) heeft afgelopen zondag een cheque ontvangen van Univé Noord-Kennemerland. Het Steuntje in de rug schenkt men jaarlijks aan stichtingen en organisaties die zich belangeloos inzetten in de regio.


De vereniging ontving de cheque van € 1000,- tijdens hun jaarlijkse springwedstrijd in de gymzaal aan de Breedelaan uit handen van regiomanager Richard Bloedjes van UnivĂ© Noord-Kennemerland: “Vanwege onze maatschappelijke betrokkenheid stellen we ieder jaar drie Steuntjes in de rug beschikbaar. Het idee is om het voor drie goede doelen mogelijk te maken om zaken uit te voeren die anders zouden blijven liggen.”

Trampoline
Twee jaar geleden is GTH begonnen op trampoline met 2 enthousiaste trainers. Dat is zo'n succes geworden dat de groep steeds groter wordt door meer aanmeldingen. Vanwege deze groei is men aan het sparen voor een tweede trampoline. Ook wil de vereniging graag meedoen aan regionale wedstrijden en/of synchroonspringen. "Het Steuntje in de rug heeft deze wens uit kunnen komen", vertelt Richard.

Nog meer steun
Naast de Gym- en Trampolinevereniging Heiloo zijn ook het Velser Amusements Orkest en Zwembad Dampegheest uit Limmen in de prijzen gevallen. Zwembad Dampegheest ontvangt maar liefst € 3.000,- om het zwembad in leven te houden. De uitreiking zal naar verwachting in mei 2012 plaatsvinden, tijdens de opening van het zwemseizoen.

Betrokkenheid
Univé Noord-Kennemerland is een betrokken, coöperatieve verzekeraar en werkt zonder winstoogmerk. Dat betekent dat het belang van de klant centraal staat. Het doel is om de regio te voorzien van een deskundig en passend financieel advies. Zonder poespas zoekt men naar een oplossing voor uw specifieke situatie: verzekeren, sparen en hypotheken.

Vrijdag 25 november 2011 − bron: UnivĂ© Noord-Kennemerland

2020-12-14 Sportscholen en zwembaden dicht.
2020-02-19 Oud-onderwijsminister Jos van Kemenade (82) overleden
2019-11-21 Praat mee over de exploitatie van de sporthallen
2017-03-01 Carmilla zielsgelukkig met nieuwe nier
2016-12-13 Amine (31) uit Heiloo al ruim een week vermist
2016-08-25 Opnieuw medewerker GGZ-instelling Heiloo mishandeld en bedreigd
2016-07-17 Terriers drie keer voor de competitie naar Nijmegen
2016-07-13 Buitengymlessen Heiloo na de zomer hervat op omstreden locatie
2016-07-01 Ouders ongerust na incidenten: geen buitengym bij GGZ Heiloo

Meer nieuws met gym unive


Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: sporthuisjohanjansen
bron: sporthuisjohanjansen
Bron: Mirjam
bron: Mirjam
Bron: OBS Meander
bron: OBS Meander