Nieuws

De Terriers brengt promotiefeest naar Heiloo

ARCHIEF: Donderdag 17 mei 2012 HEILOO - Dames 1 van hockeyvereniging De Terriers heeft vandaag de playoff wedstrijd in Rotterdam verloren. Aanstaande zondag is de beslissende wedstrijd in Heiloo.

Voor Rotterdam was de aanloop naar de tweede wedstrijd niet ideaal. Na de verloren eerste wedstrijd werd bekend dat de ploeg het in de strijd tegen degradatie moest stellen zonder coach Hans Streeder, die aangaf dat hij niet meer kon brengen wat het team van hem verlangde.

Waterveld
Nadat de dames van De Terriers eerder het voordeel genoten van het zandveld in Heiloo, was het snellere waterveld in Rotterdam in het voordeel van de thuisploeg. Die kwam na na dertien minuten op voorsprong uit een strafcorner. Een paar minuten later verdubbelde de voorsprong. Kort voor rust viel de derde treffer.

Kansen
De Terriers was zeker niet kansloos op het snelle veld. In de slotminuut van de eerste helft kreeg de ploeg van Jisse Waasdorp twee corners, die allebei helaas niet doeltreffend waren. Vlak na rust zagen de vele, in meerdere bussen meegereisde supporters nog een goede kans, maar ook die leverde geen punt op.

Ook in het vervolg van de tweede helft was De Terriërs veruit de gevaarlijkste ploeg. De gele/zwarte brigade versierde vijf corners, maar doelpunten leverden deze niet op. Een Rotterdamse mogelijkheid werd wel benut en bracht de eindstand op 4-0. Daarmee overleefde HCR deze ronde zoals te voorspellen was.

Thriller
Aanstaande zondag 20 mei 2012 om 12.00 uur wordt de derde en beslissende wedstrijd gespeeld in Heiloo. De Terriers en Rotterdam spelen dan op het vertrouwde zandveld op sportpark Het Vennewater om een plaats in de hoogste competitie van Nederland. Het belooft een spannende happening te worden, met veel publiek en gezelligheid.

Donderdag 17 mei 2012 − bron: Hockey.nl

2020-02-26 Sporten op het schoolplein
2016-12-06 Terriers wil de lange weg terug inslaan
2016-11-06 Terriers maakt veel verkeerde keuzes
2016-10-30 Terriers loopt tegen zuur verlies in Rotterdam op
2016-10-27 Verdriet over verlaten Terriers staat voor hockeyster Lise Donkersloot stap omhoog niet in de weg
2016-10-24 Terriers lukt het om ook slechte duels te winnen
2016-09-12 Nijmegen komt te vroeg voor ’Terriers in opbouw’
2016-09-07 Veel wijzigingen bij hockeyteams AMHC en Terriers
2016-07-17 Terriers drie keer voor de competitie naar Nijmegen

Meer nieuws met hockey terriers


Bron: Maikel Sombroek
bron: Maikel Sombroek
Bron: Edward Neering
bron: Edward Neering
Bron: HC Rotterdam Dames-1
bron: HC Rotterdam Dames-1
Bron: Tomas Jansma
bron: Tomas Jansma