Nieuws

Jongerenstichting zoekt bestuursleden

ARCHIEF: Zaterdag 8 september 2012 HEILOO - Stichting Welzijn Jeugd en Jongeren Heiloo zoekt nieuwe bestuursleden, mensen met of zonder bestuurlijke ervaring die paar uur per maand hebben om de visie van de stichting om te zetten in daadkracht.

Meer dan dertig vrijwilligers en drie jongerenwerkers zetten zich met groot enthousiasme in voor Stichting Welzijn Jeugd en Jongeren Heiloo. Zonder dit netwerk kan het bestuur van de SWJJH niet functioneren. Omdat de werkzaamheden voor de jeugd en jongeren van Heiloo zo goed mogelijk uit te voeren, zoekt men nieuwe bestuursleden.

Werkvelden
Men richt zich op drie werkvelden; tienerwerk, jongerenwerk en ambulant werk in het domein Jeugdwerk. Binnen de gemeente Heiloo verzorgt de stichting een aanbod van activiteiten en ondersteuning voor de jeugd en jongeren in de leeftijd van 10 t/m 23 jaar. Daarnaast biedt de stichting eigen ontmoetingsplekken voor de tieners (10 t/m 15 jaar) in tienercentrum Tendenz en de jongeren (16 t/m 23 jaar) in jongerencentrum Buk Buk.

"Hierbij faciliteren wij de jeugd bij het ontplooien van eigen initiatieven en verantwoordelijkheid. Grote blikvanger van de SWJJH is het busproject, waarbij de jeugd en jongeren uit Heiloo, middels het ambulante jongerenwerk, worden opgevangen in hun eigen omgeving", laat Yvon Remers van de stichting weten.

Meer informatie
Alle activiteiten van de SWJJH worden georganiseerd onder het motto: voor jongeren door jongeren! Bent u opzoek naar een interessante bestuursfunctie die niet te veel tijd kost maar wel een belangrijke bijdrage levert aan onze samenleving neem dan contact op met Yvon via bestuur@sjjh.nl

Zaterdag 8 september 2012 − bron: Stichting Welzijn Jeugd en Jongeren Heiloo

2023-12-22 Trefpunt, Muziekschool en bieb krijgen toch compensatie
2023-11-15 Beverwijkers helpen elkaar: buurtcentrum gevuld met cadeaus
2023-11-13 Toptalent Kees Smit tekent contract bij AZ tot 2026
2023-02-18 De zorgkosten lijken te stabiliseren in Heiloo.
2023-01-13 Jongeren zoeken knelpunten op fietspaden in Heiloo.
2022-11-14 Bijstandsgezinnen met thuiswonende jongeren niet meer gekort
2022-05-03ʉ۪Baudet maakt de hele politiek belachelijk.
2022-03-01 Plek voor kwetsbare mensen aan de Kanaalweg
2022-02-10 Een website om afspraakjes te maken in de buurt: een wandeling, even sporten.

Meer nieuws met jeugd jongeren welzijn


Bron: CDAfractieheiloo
bron: CDAfractieheiloo
Bron: Boerderij Ter Coulster
bron: Boerderij Ter Coulster
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Tomas Jansma
bron: Tomas Jansma