Nieuws

Teleurstelling na verlies bij De Terriers

ARCHIEF: Maandag 8 oktober 2012 HEILOO - Mooi weer, veel publiek lang de lijn en een gelijkwaardige tegenstander: Dames 1 van De Terriërs zou gisteren haar plaats in de hoogste competitie bewijzen.

Het avontuur in de Hoofdklasse kent pieken en dalen. Tot nu toe werd alleen eerste thuiswedstrijd tegen mede-promovendus Nijmegen gewonnen. Na drie verloren uitwedstrijden was het vlaggenschip van de hockeyvereniging weer toe aan een overwinning.

Sterk spel
Kenners voorspelden al dat het thuisvoordeel nergens groter zal zijn dan bij De Terriërs, waar nog op een zandveld gehockeyd wordt. En ja hoor, ook Dames 1 van Hurley had het meer dan moeilijk in Heiloo. Vooral in de tweede helft hadden de Heilooërs het beste van het spel.

Domper
Maar het werd een bittere nederlaag voor de ploeg van coach Jisse Waasdorp en zijn assistent Coen van der Kaay, want de enige treffer van tegenstander Hurley viel pas buiten de reguliere speeltijd. Na de zesde, onterechte strafcorner voor de Amsterdamse ploeg kon Samantha Saxton de bal achter Terriërs-keepster Laura Hakvoort prikken.

Punten
De Terriërs staat nu op de tiende plaats met 3 punten uit 5 wedstrijden. Waasdorp: "We zitten dichtbij. Het is niet zo dat we in wedstrijden geen voet aan de grond krijgen. We doen leuk mee, maar dat is op dit moment nog niet goed genoeg. Dat moet wel beter."

De volgende thuiswedstrijd is zondag 21 oktober 2012 tegen HDM, op dit moment elfde met 1 punt. Geel zal alles op alles zetten om in deze wedstrijd de broodnodige punten te pakken en aansluiting te houden met de middenmoot in de Hoofdklasse.

Maandag 8 oktober 2012 − bron: Hockey.nl

2020-02-26 Sporten op het schoolplein
2016-12-06 Terriers wil de lange weg terug inslaan
2016-11-06 Terriers maakt veel verkeerde keuzes
2016-10-30 Terriers loopt tegen zuur verlies in Rotterdam op
2016-10-27 Verdriet over verlaten Terriers staat voor hockeyster Lise Donkersloot stap omhoog niet in de weg
2016-10-24 Terriers lukt het om ook slechte duels te winnen
2016-09-12 Nijmegen komt te vroeg voor ’Terriers in opbouw’
2016-09-07 Veel wijzigingen bij hockeyteams AMHC en Terriers
2016-07-17 Terriers drie keer voor de competitie naar Nijmegen

Meer nieuws met hockey terriers


Bron: Maikel Sombroek
bron: Maikel Sombroek
Bron: Edward Neering
bron: Edward Neering
Bron: HC Rotterdam Dames-1
bron: HC Rotterdam Dames-1
Bron: Tomas Jansma
bron: Tomas Jansma