Nieuws

Trollbeads bij Juwelier Peek

ARCHIEF: Maandag 29 oktober 2012 HEILOO - Juwelier Peek in het Stationscentrum toont de nieuwste collectie van het populaire sieradenmerk Trollbeads tijdens een speciale kralendag.

Trollbeads is in 1976 in Denemarken door Lise Aagaard bedacht. Lise zag wat de kralen in de etalage van vader Svend met mensen deden en is het idee verder gaan ontwikkelen. Tegenwoordig creëren meer dan 20 internationaal erkende Deense juwelenontwerpers de kralen.

Het is een zeer uitgebreide collectie met ruim 500 verschillende modellen. De vele verschillende symbolen, bloemen, dieren, kleuren en materialen als zilver, goud, glas en edelsteen bieden eindeloze mogelijkheden. Verzamelaars en liefhebbers van edelstenen zijn er dol op.

Persoonlijk
Rita Peek van Juwelier Peek: "De sieraden van Trollbeads vertellen een levensverhaal. Dat maakt de verkoop zo speciaal, het schept direct een band. Mijn klanten verzamelen de kralen die passen bij hun levensverhaal, je leert elkaar direct kennen."

De nieuwste zilveren ontwerpen zullen hier zeker aan bijdragen. "De namen van de kralen Dansen, Trouw-met-me en Gezin spreken voor zich. Voor de liefhebbers van edelstenen zijn de kralen Zebra jaspis, Groene jaspis en Chalcedoon zeker een bezoekje aan de winkel waard."

Speciale dag
Dat het creëren van een glaskraal een kunst is, is zaterdag 3 november zien bij Juwelier Peek op de Stationsweg 85, tijdens een demonstratie glaskralen maken van 11.00 tot 16.30 uur. De hele dag kunt u de collectie van Trollbeads bewonderen, inclusief de nieuwe kerstcollectie 2012.

Met de gok & win-actie maken bezoekers kans op een mooie Trollbeads-prijs, en bij iedere Trollbeads-aankoop ontvangt u een lot voor de loterij. Ook is de persoonlijke collectie van een enthousiaste verzamelaar te bewonderen in de winkel.

Maandag 29 oktober 2012 − bron: Juwelier Peek

2012-10-29 Trollbeads bij Juwelier Peek

Meer nieuws met juwelierpeek trollbeads